Hovudside

Hvordan lage Mud Pans for Dusjer

by Walther

En gjørme pan for en dusj er i utgangspunktet sengen av dusjen gulvet. Det er referert til som en panne fordi gulvet er panneformet og smalner av ned til avløpet for å tillate vannstrøm inn i den. Denne konstruksjon er oppnådd ved å lage en skrånende sokkel av betong, som er vanligvis referert til som slam. Den type betong som brukes i dusj panner er en kombinasjon av sement og sand, kalt sandblanding. Denne type sement smalner lett, så det er ideelt for en dusj pan.

Bruksanvisning


•  Lay takpapp og stålnett over hele gulvet i dusjen området. Fest filten og mesh til gulvet med små tack spiker og en hammer. Trimme bort materialet over dreneringshull åpning i gulvet med et par metallsaks og en barberhøvel. Installere den nederste halvdelen av sluket - det kommer i to halvdeler, en topp og en bunn - i dreneringshullet ved å skru boltene i gulvet med en skiftenøkkel.

•  Lag en stor gruppe med sand blanding, etter produsentens anvisninger. Spre sand mix over gulvet. Pakk ned sand blanding med en flat sparkel, og skaper en solid base som smalner til avløpet på alle sider. La materialet tørke i 24 timer.

•  Lå en dusj liner, som er et vanntett materiale, over den faste betonggulvet. Fest denne til sidene av veggene med tack spiker og en hammer. Skjær bort og fjerne overflødig liner materiale med en barberhøvel. Montere toppen av avløpet til bunnen av sluket ved å skru inn tappeskruer med en skrunøkkel.

•  Spre mer sand blanding på toppen av dusjen liner med sparkel. Tamp og pakke dette laget ned for å matche den skrånende karakteren i laget under. La dette lag tørke i 24 timer for å tillate at sandblanding tid til å herde.