Hovudside

Hvordan du skal se etter § 8 Leilighet oppføringer

by Walther

Hvordan du skal se etter § 8 Leilighet oppføringer

Ikke alle utleiere er pålagt å delta i § 8 kupong program. Noen ganger kan det være vanskelig å finne § 8 leilighetsoppføringene; du kanskje trenger litt tid til å se gjennom alle oppføringer, men det er ikke mye vanskeligere enn å lete etter en vanlig leilighet.

Bruksanvisning


•  Sjekk Craigslist leilighet oppføringer for byen din (eller en by i nærheten). Skriv inn "§ 8" i "Søk etter:" feltet. Sørg for at "Only Søk Titler" er ukontrollert, og klikk deretter på "Søk". Craigslist er ofte brukt av utleiere som ikke ønsker å betale for å annonsere sine oppføringer i aviser og andre leilighet notering tjenester. Du kan også avgrense søket videre ved dyr tillatt, priser og antall soverom.

•  Sjekk aviser og leiligheten Guide. Begge disse publikasjonene har utleie oppføringer, og annonsene skal indikere om utleier aksepterer § 8.

•  Søk på nettet. US Department of Housing og Urban Development har sin egen § 8 leilighet søk. Leilighet notering nettsteder som Affordable Housing Online og My New Place tilbyr også måter å søke spesifikt for § 8 boliger.

Tips og advarsler


  • Noen utleiere kan vurdere å tillate § 8 boliger. Hvis du finner en leilighet som du bare ikke kan gå forbi, prøve å ringe opp utleier og se om de vil vurdere å registrere deg for programmet.