Hovudside

Hvordan Grow japanske Reddiker

by Walther

Hvordan Grow japanske Reddiker

Daiko - også kjent som Oriental reddik, kinesisk reddik og japansk reddik - er en stor, hvit rot avling som vokser fra høsten gjennom vinteren i varme områder av USA. Disse røttene er medlemmer av sennep familien og kan veie opp til 50 kg. i noen sorter. De fleste daikons nå bare 1 til 2-1 / £ 2. ved innhøsting, med blad sprer på opptil 2 meter. For en daikon å nå modenhet og høst, skjønt, gartnere må plante dem på riktig måte og til rett tid.

Bruksanvisning


•  Plant japanske reddiker i høst rundt den første frosten av året for å gi dem kjølig vær starter og vekstsesonger, og plante i tidlig vinter. Med riktig planting, vil daikons produsere høst og vinter vegetabilske avlinger.

•  Velg en plass i din etablert hage som får strålende sol hele dagen i høst og vinter. Plukk et område med rask drenering under vinterstormene, som daikons råtne i pytter. Velg en høy liggende området hvis du kan, for å sikre rask drenering av kald luft.

•  Snu topp 5 inches av jord og legge til fem inches av organisk kompost til jorda for å gi en løs, rik og smuldrete fundament. Denne tillegg øker også jord nivå og gir daikon røtter mer plass til å vokse.

•  Plant daikon frø 3/4 inches dyp 4 til 6 inches fra hverandre med tre meter mellom radene.

•  Vann de daikon frøene med en vannkanne til toppen 2 inches av jord er fuktig på hver plante, og vanne hagen din med to inches av vann i uken. Bruk en vannkanne eller sprinkleranlegg til frøene spire og vokse til frøplanter å unngå å fortrenge dem i jorda.

•  Pile jorden rundt plantene som de vokser, med en ny jord tillegg hver uke, for å opprettholde jordnivået i bunnen av bladene. Denne jorda holder rotfrukter dekket og beskyttet mot vind og sol. Høste røtter i 60 til 70 dager.