Hovudside

Hvordan Clean Baseboard oppvarming enheter i hjemmet ditt

by Walther

Hvordan Clean Baseboard oppvarming enheter i hjemmet ditt

Det er vår rengjøring tid. Ned kommer gardinene. Vegger få vasket. Alle de tunge rengjøring blir gjort. Hvis du har et varmtvannssystem, deretter av kommer dekslene til baseboard varme enheter i hvert rom slik at de kan bli støvsugd. Men smuss og skitt fanget på vannrøret mellom finnene ikke støvsuge opp. Børster kan ikke nå i så langt. Rengjør hver bit av fett og sot fra mellom disse knivene og forbedre din baseboard effektivitet neste sesong.

Bruksanvisning


•  Sørg for at varmesystemet er slått av. Løft enhetens endestykke og ta av dekselet til baseboard varme enheten i rommet. Tørk begge sider og sette den ut av veien. Støvsug eller kost opp løst støv eller grus. På dette tidspunktet kan du rette eventuelle bøyde blader ved å kjøre en skrutrekker tips eller bladet på en smør kniv mellom finnene.

•  Fyll en liter sprayflaske med varmt vann. Legg en teskje av ammoniakk til vannet og cap flasken godt. Still munnstykket til "stream", ikke "spray."

•  Plasser avis eller plastfolie under baseboard enhet å beskytte gulvet eller tepper. Plasser kakeform på plast under finnene du er klar til å rengjøre. Skyv det inn så langt det går.

•  Fra en avstand på omkring 4 til 6 inches, sprute strømmen mellom hvert par av ribber, med sikte på det runde røret finnene er montert på. Pass på at vannet drypper ned i pannen. Tørk opp overflødig fuktighet med et lite håndkle. Flytt pannen sammen som du renser hver seksjon. Tømme pannen inn i bøtte ofte (1/2 full) for å hindre smitte. Påfyll flasken etter behov. Når du er ferdig, vil enhetene ser helt nytt. Erstatte dekslene, og du kan glemme dem for en ny sesong.

Tips og advarsler


  • Bare gjøre dette i et godt ventilert område. Hvis du er følsom for kjemikalier, bare bruke varmt vann og en dråpe eller to av oppvaskmiddel såpe.