Hovudside

Hvordan du kjøpe blomster Direct

by Walther

Hvordan du kjøpe blomster Direct

Kjøpe blomster direkte fra en blomst grower eller gård er et alternativ til å kjøpe fra en blomsterhandler for din neste gave eller feiring. Kjøpe direkte er ofte en effektiv måte å skaffe blomster på en engros-pris, spesielt hvis du er i behov av et stort volum av blomster.

Bruksanvisning


•  Bestem hvilke typer blomster som du ønsker å kjøpe for dine blomsteroppsatser. Ulempen med å kjøpe blomster direkte er at de fleste blomsterfarmer vokse en bestemt, begrenset utvalg av visse blomsterarter. Dette betyr at i stedet for å fortelle din blomsterhandler hva du vil og ha dem søke og tilegne seg blomster, må du oppsøke forskjellige gårder som bærer blomstene du trenger for ditt arrangement.

•  Forsknings blomst grossister lokalt og online. Hvis du er opptatt av pris, kanskje det beste alternativet være å finne en lokal blomst dyrker. Dette vil tillate deg å spare på fraktpriser siden du vil være i stand til å plukke opp (eller selv plukke) blomstene direkte fra dyrker gård. Du kan gjøre dette ved å søke etter lokale blomst gårder eller sjekke din lokale papir for lokal blomst engros reklame. Du må kanskje finne din direkte dyrker online. Det finnes dusinvis av blomsten engros selskaper som tillater deg å bla gjennom sine blomster varelager og sende inn bestillinger på nettet.

•  Gjør dine valg og betale for bestillingen. Hvis du kjøper på nettet, har du sannsynligvis ikke vil ha noen forhandlingsmakt når det gjelder pris. Imidlertid er denne metoden praktisk fordi det tillater deg å velge den spesifikke type og antall blomster som du trenger, og du vil være i stand til å betale med kredittkort eller debetkort. Du kan også velge en dato for å ha din bestilling sendt direkte hjem til deg eller en arrangementssted. Hvis du kjøper fra en lokal dyrker, kan du være i stand til å forhandle frem en pris hvis du tilbyr å klippe og plukke opp blomster selv. Du bør også spørre hvilke betalingsmåter er tilgjengelige. Lokale dyrkere kan ikke ha et kredittkort maskin, noe som betyr at du må betale kontant eller med en sjekk.