Hovudside

Hvordan summerize svømmebasseng

by Walther

Etter svømmebassenget har blitt lukket opp for vinteren, må du forberede bassenget for sommeren svømming våren etter frysing trusler temperatur ha pass. Hvordan du åpner bassenget vil påvirke hvordan vannet reagerer på kjemiske behandlinger og hvor fort vannet vil være klar til bruk.

Bruksanvisning


•  Bruk teleskopstang og blad netto å samle rusk fra overbygg. Det er viktig å fjerne så mye av rusk på coveret som mulig slik at den ikke tømmes i bassengvannet.

•  Koble den summen pumpe til en hageslange. Plasser sump pumpen på dekselet for å suge ut vannet på toppen av dekselet. Du vil ikke få alt vannet av toppen, men du bør få så mye vann som mulig av dekselet før du fjerner.

•  Fjern overbygg fra bassenget. Rengjør toppen av dekselet og la det tørke i solen. Etter at dekselet er tørr, rulle eller brette opp dekselet og sette det bort. Hvis du brukte slanger i bassenget under dekselet for å holde dekselet opp i bassenget, fjerne de indre rørene og rengjør dem.

•  Fjern fryse plugger som var sted i skimmer og vann returstråler i bassenget. Inspisere veggbeslag, og hvis noen ser sprukket, erstatte dem før du fyller bassenget til toppen med vann.

•  Fjern presenning fra bassengpumpe, rense det og sette det bort. Erstatte tappepluggene på pumpen. Hvis bassenget er en over bakken pool, ta ut pumpen og feste slangene til bassenget og pumpe. Plasser skimmer kurver i skimmere, fest stupebrettet og step rekkverk og erstatte trykkmåleren på pumpen. Sjekk klemmer på pumpen for tetthet, og smøre noen O-ringer og ventiler som ser eller føles tørre.

•  Fyll bassenget med vann slik at vannstanden er på senteret merket på basseng skimmer frontplaten.

•  Fyll pumpe kurv med vann med hageslangen. Inspisere pumpen for lekkasjer og stram noen renne plugger eller kuppelen dekning hvis lekkasjer vises. Vri ventilhåndtaket til "Filter" på en multi håndtak eller skyve håndtaket ned til det klikker, som er filterposisjonen hvis håndtaket er et lysbilde ventilhåndtaket.

•  Slå på pumpen. Dersom avløp og sideventiler er satt riktig, bør PSI lesing på trykkmåleren være på rengjøring lesing du hadde da du lukket bassenget i høst. Dersom trykkmåleren lesing er 10 psi over det rene lese, spyle filteret i to minutter. Etter vasking, tømme skimmer og pumpe kurver.

•  Legg klor sjokk til bassenget med en hastighet på 1 pund av klor for hver 10.000 liter vann. Fortynne granulat eller pulver klor i en 5-gallon bøtte med vann og kringkasting i den dype enden av bassenget. Hold filterpumpen kjører i 24 til 48 timer, mens tømme vann.

•  Test bassengvannet for pH, total alkalitet, kalsium hardhet og klor 12 timer etter tilsetting av klor sjokk, bruker bassenget test kit. Juster kjemikaliene som trengs. Fortsette å kjøre bassengpumpe. Sjekk den kjemiske balansen i ytterligere 12 timer og juster om nødvendig. Etter 48 timer eller mindre, vil vannet forsvinner.

Tips og advarsler


  • Pool eiere kan kjøpe en oppstart kit fra noen pool forhandler, som har de kjemikaliene som trengs for å starte opp bassenget for sommeren.