Hovudside

Hvordan Kill Alger i et basseng uten å bruke massevis av Kjemikalier

by Walther

Hvordan Kill Alger i et basseng uten å bruke massevis av Kjemikalier

Svømme i et basseng strødd med alger er brutto. Alge utbrudd forekommer vanligvis i bassenger på grunn av store mengder fosfater i vannet. Alger er vanligvis elimineres med algicider som inneholder kjemikalier som kobbersulfat, kvaternært ammoniakk og klor. Men mange miljøbevisste bassenget forsyning produsenter produserer mindre giftige, "grønne" produkter for å eliminere alger. I tillegg til en grønn algaecide, ta nødvendige skritt for å redusere eller hindre høye fosfatnivåer.

Bruksanvisning


•  Test basseng klor og pH for å sikre at de er på riktig nivå for svømmebassenger. En pool pH bør være mellom 7,2 og 7,8. Alger vil ofte heve pH. Legg til en pH justering om nødvendig. Unngår å måtte bruke syrer for å senke pH-verdien ved i stedet å erstatte noe av vannet.

•  Hindre fosfat fra går i bassenget. Holde bassenget dekket når den ikke er i bruk for å holde organisk materiale ut. Rake løv, gress og annet plen og hage rusk. Umiddelbart fjerne alle bladene som får i, ved hjelp av et blad skimmer. Også har svømmere skylle av før du går i bassenget, kan du bruke fosfatfrie basseng produkter og ikke tillate fosfat gjødsel for å komme inn i bassengvannet.

•  Legg en miljøvennlig algaecide eller fosfat eliminator til bassengvann. Test fosfatnivåer, med en bassengvannet fosfat test kit, følg deretter algaecide eller fosfat eliminator instruksjoner for dosering beløp. Hold filter løping og legge dosen til bassenget skimmer.

•  Ha en profesjonell vakuum død, flytende og nedsunket alger fra vannet, eller gjøre det selv, ved hjelp av et basseng vakuum og et blad skimmer.