Hovudside

Hva er farene ved Bloodroot?

by Walther

Bloodroot er en urt nå vokst for den vakre blomst produsert hver vår. Anlegget produserer en prangende, hvit blomst veldig tidlig på året. Hybrid varianter produsere en dobbel blomst som varer lenger. Bloodroot kan finnes i de østlige delene av USA. Den vokser også i Canada. Visse områder, som New York og Rhode Island, har bloodroot oppført som en truet art. Det er nå kjent at Bloodroot er også meget giftig. Anlegget skal være alene i sitt naturlige habitat.

Historie


Indianere hadde mange bruksområder for planten kjent som bloodroot, bloodwort og rød puccoon. Roten ble brukt til medisinske formål, for eksempel å fjerne hudkreft og vorter. Hele anlegget ble brukt for fargestoffer og maling.

Giftige bivirkninger


Den mest mild effekt av å konsumere bloodroot kaster opp. Andre effekter inkluderer synshemningsregister, besvimelse og hudlesjoner. Selv om det var en tid da bloodroot ble betraktet som en medisinsk urt, er det nå kjent at alle deler av planten er giftig og kan føre til kvalme og oppkast. Andre bivirkninger fra internt bruk er hjertebank og kortpustethet.

Bloodroot er Escharotic


Escharotic betyr etsende. Det finnes salver og kremer som inneholder bloodroot blir tilbudt å hjelpe kurere hudkreft og andre vekster. Disse kremene bør aldri brukes på huden fordi bloodroot ekstrakt i kremer vil spise på huden vev, forårsaker hull og skader. En annen advarsel om disse salver er hele tumor eller vekst som behandles, kan ikke elimineres, slik at den kommer tilbake.

Behandlinger er ikke Permanent


Mange mennesker som har brukt aktuell kremer som inneholder bloodroot å behandle føflekker, kreft og andre vekster har opplevd fjerning av vekster bare å få problemer senere. Veksten returnert eller masticised dypere i huden som krever massive medisinske prosedyrer for å behandle det berørte området.

Advarsel


Ikke plante eller vokse bloodroot hvor barn og kjæledyr har tilgang til anlegget. Alle deler av anlegget er betraktet meget giftig. Noen kommer i kontakt med anlegget, og ikke vite hva det er, kan bli skadet.