Hovudside

Slik Care for en Weeping Cherry Blossom treet

by Walther

Den gråtende kirsebærtre er et attraktivt tillegg til hjemmet landskapet uansett årstid. I sommer lang etterfølgende grenene er dekket i myke grønne blader; selv i høst grasiøs nakne greiner legge til en dekorativ touch til verftet. Den gråtende kirsebær virkelig skinner i våren, når grenene er dekket i små, bleke rosa blomster som svaier i vinden. Dette treet krever tungt vedlikehold for å holde seg friske, men arbeidet er verdt for de attraktive kvaliteter av treet.

Bruksanvisning


•  Plant gråt kirsebær i godt drenert jord hvor de får fullt sollys. Velg jord senger som er rik på organisk materiale og ikke utsatt for stående vann.

•  Vann treet en gang i uken for det første året etter planting. Gi nok vann ved hver vanning å grundig fukte de beste 12 til 18 inches av jord. I det andre året, redusere vanning til en gang hver to til tre uker. Kirsebær kan kreve hyppigere vanning i lengre tørkeperioder.

•  Spre en 3-tommers lag av mulch, for eksempel strimlet bark, over jorda rundt treet, helt dekker rotsonen. Legg igjen en 3-tommers plass mellom stammen av kirsebær og mulch. Mulch hjelper å holde på fuktigheten i jorda.

•  Påfør en granulær slow-release gjødsel formulert for blomstrende trær hver vår like ny vekst begynner. Påfør gjødsel på frekvensen anbefales på etiketten for størrelsen på treet.

•  Trim treet på senvinteren før ny vekst begynner. Kutte ut noen døde eller skadede greiner med en beskjæring sag. Skjære endene av de hengende grener, slik at de henger i minst to meter over bakkenivå; ellers drar de i bakken og blir mer utsatt for skade og sykdom.

Tips og advarsler


  • Den gråtende kirsebær er en dekorativ treet i rosefamilien, ikke en spiselig kirsebærtre.
  • Tørr jord gjør den gråtende kirsebærtre mer utsatt for sykdomsproblemer. Hold jorden moderat fuktig hele tiden.