Hovudside

Kansas Trees med hvite blomster

by Walther

Kansas Trees med hvite blomster

Staten Kansas faller inn i hva det amerikanske Department of Agriculture definerer som voksende soner 5 til 8. Dette betyr at trærne i staten må kunne tåle kalde vintre og høye sommertemperaturer. Enten de er innfødt til staten eller importert, mange trær vokser i Kansas som blomstrer med hvite blomster.

Dunete Hawthorn


Den dunete hagtorn treet (Crataegus mollis) vokser i Kansas og produserer klynger av hvite blomster som blomstrer om våren. Treet vokser mellom 20 og 40 meter høy og trives best i full sol miljø. Det er en løvfellende tre med blader som vokser på å spre grener. Bladene er grønne i sommer før du slår til farger som oransje og rødt i høst. Den produserer også en stor rød frukt i høst. Ofte anvendes for dekorative landskaps formål, er det i stand til å motstå tørr jord ofte finnes i Kansas. Barken av stammen har en sølvfarge. Ifølge Lady Bird Johnson Wildflower Center, kan treets blomster brukes til å behandle hjerte og sirkulasjonsproblemer.

American Elder


Den amerikanske eldste (Sambucus canadensis) vokser som en busk som kan beskjæres til en enkelt-stammen lite tre, ifølge Arbor Day Foundation hjemmeside. Den blomstrer med hvite blomster i løpet av våren og sommeren. Den vokser opp til 15 meter høy og bred. De små blomstene har en stjerne form og vokse i rikelig klynger. Det er et løvtre i Kansas. Bladene blir til farger som gult, oransje og rødt i høst. America eldre produserer også spiselig frukt som er blålig / svart i fargen. Native til østlige Nord-Amerika, kan det bli funnet i Great Plains. Ifølge Floridata, er den egnet for nesten alle klima i landet. Den amerikanske eldre foretrekker full solen. Den gjør best i fuktig jord, men er litt tørke-resistent. Det blir ofte brukt som prydplante langs grensene til en eiendom.

Blomstring Dogwood


Den blomstrende Dogwood (Cornus florida) er et lite tre som blomstrer med hvite blomster i vårmånedene. Den produserer også røde frukter om høsten. Det er innfødt til østlige deler av Nord-Amerika, men kan finnes så langt vest som østlige Kansas. Det er et løvtre som har en tendens til å vokse langs kantene av skog. Det er også ofte brukt for landskapsformål. Den blomstrende Dogwood kan vokse opp til 30 meter høye. De hvite blomstene er 2 til 3 inches i diameter. Hver blomst har fire kronblader som er omtrent to inches lang og 1 cm over. Bladene er skinnende grønn, mens stammen er tynn med en grov tekstur. Det tåler både full sol og områder med delvis skygge.