Hovudside

Hvordan oppdage en lekkasje i en Aboveground svømmebasseng

by Walther

Hvordan oppdage en lekkasje i en Aboveground svømmebasseng

Ett problem med over bakken bassenger er at liners vil ofte våren lekkasjer over tid. Heldigvis, reparere en lekkasje i en over bakken pool er mye enklere enn å reparere en lekkasje i en inground basseng. Finne lekkasjen er første skritt for å reparere. Størrelsen av lekkasjen vil avgjøre om reparasjonsarbeid er mulig, eller hvis foringen er ubrukelig og må byttes ut.

Bruksanvisning


•  Inspiser bassenget på en solrik dag. Tørke av hele utsiden av bassenget, inkludert de nedre kantene, for å begynne å lete etter lekkasjen. En tørr overflate vil hjelpe lekkasjer vises lettere og vil også bidra til å finne sin nøyaktige posisjon.

•  Plasser litt biljard fargestoff inne i bassenget ved hjelp av en kalkun Baster. Plasser fargestoff i nærheten av områder sannsynlig til våren lekkasjer, slik som sømmer, skimmere, pumper eller filtre. Fargestoffet vil trekke gjennom hullet og la en farget flekk på utsiden av bassenget, noe som gjør det enda enklere å identifisere lekkasjen.

•  Bruk konditorfarge for å utføre samme oppgave hvis du ikke finner basseng fargestoff, eller hvis bassenget forsyning butikken ikke bære den. Du kan også bruke konditorfarge i en klemme når du ikke har tid til å besøke en butikk. Plasser konditorfarge i bassenget på samme måte du ville pool fargestoff.

•  Vent 1 til 2 timer før du søker etter eventuelle lekkasjer. Inspisere bassenget for noen tegn til vann drypp eller pytter. Berører sidene av bassenget å merke noen våte flekker. Hold et øye med eventuelle farget områder. Bruk en lommelykt for å sjekke nær bunnen av bassenget eller eventuelle områder der det kan være vanskelig å se, for eksempel i nærheten filtre eller pumper.

•  Inspiser noen våte flekker for den nøyaktige plasseringen av hullet. Fargestoffet merkene bør tillate deg å enkelt identifisere kilden til eventuelle lekkasjer. Tørk av lekker vann med et håndkle. Merk plasseringen av hullet med en permanent markør. Dette vil hjelpe deg å lappe hullene på et senere tidspunkt.

Tips og advarsler


  • Etter å identifisere lekkasjer, prøv å lappe hullene så raskt som mulig. Så mye vann reiser gjennom et hull kan forstørre det raskt. Hull som er større enn 1 eller 2 inches kan ikke repareres, og hele foringen vil måtte skiftes ut.
  • Skjulte lekkasjer kan detekteres ved å merke seg vannivået. Hvis vannstanden er lavere etter noen dager uten bruk, det er en lekkasje.