Hovudside

Når skal Pull Up Tulip pærer?

by Walther

Når skal Pull Up Tulip pærer?

Tulipaner er blant de mest gjenkjennelige av alle blomster, og de er også veldig lett å vokse. De vokser fra pærer og trenger ikke å være kjøpt og erstattes hvert år. Gitt de rette forholdene, de blomstrer i mange år. Hvis pærene er plantet riktig de ikke bare blomstrer år etter år, men selv øke til skape store kolonier. Den beste tiden å fjerne tulipaner er fra slutten av juni til midten av juli.

Beste tid til å trekke Lyspærer


Den beste måten å fjerne pærene er måten det er gjort i Nederland. Felt av tulipaner har lov til å blomstre før bøndene kan bekrefte deres typer og også at plantene ikke er infisert med noen tulipan virus. Blomstene blir deretter fjernet fra planter og pærene er lov til å vokse underjordiske til toppen bladene visner og blir gule. Pærene blir deretter fjernet. Etter at jorda er godt ristet av røttene, er pærene tørket i et kjølig og luftig sted. Selv om forskjellige arter av blomsten har en tendens til å modnes til forskjellige tider, er det ideelle tidspunktet når den øvre anlegget har skrumpet. Men pærene bør høstes før den øvre anlegget lett løsner fra pæren, ellers dette gjør det svært vanskelig å spore pærene.

Hvorfor timing er viktig


Etter at plantene har stoppet blomstring, starter de resterende løvverk å bruke sollys til å fø på de fortsatt utviklings pærer jordiske som vil skape de neste blomster. Dette er grunnen til at det er viktig å sørge for at bladverket blir gul naturlig før pærene er høstet ellers de nye pærene vil være svært liten og vil mislykkes i å produsere gode blomster.

Viktigheten av temperatur


De høstede tulipaner trenger å bli avkjølt ved en viss temperatur i en viss tid hvis de skal blomst skikkelig. Pærene må holdes under 50 grader Fahrenheit i minst 15 uker for optimal utvikling. Hvis pærer ikke er forhåndskjølt eller hvis jordtemperaturen er 55 grader Fahrenheit eller høyere i løpet av vinteren, vil de resulterende blomstene ikke være så bra. I varmere klima pærene bør være nedkjølt i 15 uker før planting. Root dannelsen og utviklingen av fremtidige pærer er berørt hvis de riktige temperaturene ikke blir vedlikeholdt før pærene er plantet.