Hovudside

Hvordan jeg Grow Apricot trær fra frø Do?

by Walther

Hvordan jeg Grow Apricot trær fra frø Do?

Aprikoser er en av flere frukter som fersken og nektariner som vil vokse tro mot morplanten når produsert fra frø. Stratifisering et frø fra frukten er et sentralt element i å danne en vellykket tre. Frø bør komme fra den beste frukt for å produsere god frukt når fullvoksen. Fruktproduksjon tar vanligvis tre til fem år, og frø er best tatt fra frukten seks til åtte uker før den siste frost.

Bruksanvisning


•  Skyll pit grundig for å fjerne noe frukt fortsatt klamrer seg til det. Sett den på en teller til helt tørt.

•  Plasser grop i en skrustikke og øke trykket sakte til den sprekker nok for deg å få frøene ut. Hvis ingen vice er tilgjengelig, stå pit opp på en hard overflate og banke med en hammer til den sprekker.

•  Fyll en beholder med lunkent vann og legg frøene inni. La dem suge over natten.

•  Fyll en krukke med potting jord opp til en tomme fra toppen og legge til nok vann til å fukte det hele veien ned. Skyv frøene i jorden og legg et lokk på glasset før du setter den på nederste hylle i et kjøleskap.

•  Sjekk frøene etter at de har blitt nedkjølt i en måned. Hvis du ikke ser røtter, plassere dem tilbake i kjøleskapet for en annen måned. Fortsett denne til røttene blir sett.

•  Plant frøplanter i en høy kvalitet potting jord når røttene vises. Hold jorden fuktig, men ikke altfor fuktig og plassere beholderen i et område som mottar lys, filtrert lys for de fleste av dagen. Plante utendørs i tidlig på våren etter siste frost.

Tips og advarsler


  • Planting frøplanter i en engangsbeholder som en 2-liters flaske med toppen avskåret gjør transplantere dem utenfor enklere. Bare kutte plasten bort og plante røttene og jord.