Hovudside

Slik fjerner tørket Latex Paint Fra Wood Stain

by Walther

Slik fjerner tørket Latex Paint Fra Wood Stain

Uansett hvor forsiktig du er, kan maleriet være en rotete jobb. Maling kan sprut, strø, drypp og søl på tilstøtende overflater. Latex maling er lett å fjerne med en fuktig klut hvis du fange det mens det er vått. Tørr maling kan være mer vanskelig å fjerne. Men det finnes flere alternativer for å fjerne tørket latex maling fra beiset tre flater, som for eksempel trim, gulvlister og gulv.

Bruksanvisning


•  Skrap overflødig tørket latex maling fra beis med en plastskrape, kredittkort, eller til og med fingerneglen. Unngå å bruke en skarp metallskrape som kan ripe eller huljern veden.

•  Fukt et kjøkken skrubb svamp med veldig varmt vann og skrubb tørket maling. Få treoverflaten veldig våt. Det varme vannet vil mykne og løfte malingen fra overflaten.

•  Tilsett en kopp av ammoniakk til en liter varmt vann i en plastbøtte dersom malingen har vært tørt i lang tid. Skrubb malingen med svampen til den begynner å mykne. Trikset med å bruke varmt vann, med eller uten ammoniakk, er å holde overflaten våt mens gni tørket maling unna.

•  Påfør denaturert eller sprit, rikelig med en fille, hvis varmt vann ikke er effektiv. Gni maling, gjenfuktnings den med alkohol ofte. Hvis du legger merke til beis farge lyn, stopp. Alkoholen vil ikke skade oljebaserte flekker, men vil fjerne vann-baserte eller lateks flekken sammen med den tørkede maling.

•  Fjern tørket maling med en våt slipe svamp eller våt-tørr sandpapir hvis beis er vannbasert. I så fall, noe du bruker til å fjerne tørket latex maling vil også fjerne tørket vannbasert beis. Matche flekken farge og på nytt flekken til de områdene du har gnidd ned til bart treverk.

Tips og advarsler


  • Vikle en fuktig fille rundt kanten av en stiv metallskrape til å jobbe med beiset tre kanter ved siden av en vegg eller noe vanskelig å nå sted.
  • Åpne vinduer eller bruke en vifte for ventilasjon for å spre røyk når du arbeider med ammoniakk.