Hovudside

Hvordan finne den Combo for en Master Lock Med Serial av 903

by Walther

Hvordan finne den Combo for en Master Lock Med Serial av 903

Du har en følelse av trygghet når dine verdisaker er låst bort. Mange bruker Master Lock merke til dette formålet. Men er enda en Master Lock ikke av mye du bruker når du mister eller glemmer kombinasjonen. Låsen serienummer spiller en viktig rolle i å finne din kombinasjon. Master Lock bruker serienummeret for å hente din kombinasjon. Hvis du har en Master Lock med serienummer 903 og trenger å låse den opp, kan du få den kombinasjonen i løpet av få uker.

Bruksanvisning


•  Lag en kopi av baksiden av låsen. Låsen må ikke være knyttet til noe. Master Lock gir ikke kombinasjoner for låser som er knyttet til noen produkter, som for eksempel sykler, skap og skap.

•  Skriv Lost Kombinasjon Form. Skjemaet er tilgjengelig på Master Lock nettside.

•  Fyll ut Lost Kombinasjon Form. Sørg for at du inkluderer Master Lock er 903 serienummer på skjemaet. Legge ved en kopi av låsen til skjemaet.

•  Ta formen til en notarius publicus. De fleste banker og bibliotek tilbyr notarius offentlige tjenester. Vis notarius publicus gyldig førerkort. Signere skjemaet foran notarius publicus. Notarius vil signere og stemple skjemaet. Du må kanskje betale notarius et gebyr.

•  Send den opprinnelige attestert form og en kopi av låsen til Master Lock. Postadressen er på Master Lock nettside. Du vil motta din kombinasjon innen fire til seks uker.

Tips og advarsler


  • Master Lock oppfordrer sine kunder til å lagre sine kombinasjoner på sin Master Vault hjemmeside. Hvis du mister eller glemmer kombinasjonen, kan du hente det fra denne nettsiden.