Hovudside

Olje Furnace Replacement Cost

by Walther

I USA, oppvarming av våre boliger står for en vesentlig del av bruk bolig energi. Hvis oljebrenner er en eldre mindre effektiv modell, og erstatte det kan spare deg nok på fremtidige fyringsolje regninger å hente inn kostnadene ved den nye enheten. I tillegg, i løpet 2009-2010 den føderale regjeringen tilbyr skattefradrag på 30 prosent, opp til $ 1500 av prisen for kvalifiserte varmesystemer. Hvis du planlegger å erstatte din eksisterende olje ovn, kan dette potensialet nedfallsfrukt bidra til å redusere de totale kostnadene.

Hvor mye Furnace?


Størrelsen på en erstatnings ovn bestemmes i første rekke av størrelsen / alder av boligen. Begynn utskifting kostnadsberegningene ved å bestemme hvor mange kvadratmeter med plass hjemmet ditt har. En annen annen viktig faktor som påvirker erstatningskostnadene er den nye enhetens AFUE rating.

AFUE Evalueringer


Den AFUE (Annual Fuel Utnyttelse Efficiency) ratingsystem ble utviklet av Environmental Protection Agency og US Department of Energy for å hjelpe forbrukerne å identifisere mer energieffektive apparater som klimaanlegg og ovner. Mye som CAFE kjørelengde tallene lagt ut på nye biler, apparatet produserer er pålagt å poste AFUE rating på sine produkter slik at kundene å sammenligne. Høyere AFUE-karakter apparater noen ganger bære høyere innledende priser, men i det lange løp energisparing enhetene gir er ment å overskride forskjellen. For en ny oljebrenner for å kvalifisere for skattefradrag, må dens AFUE vurdering være lik eller større enn 90.

Sammenlign priser og garantier


Kontakte flere ovn forhandlere og få sine priser for en ovn som kan varme opp hjemmet. Spørre om enhetens AFUE rating og spør om det kvalifiserer for skattefradrag. Når du har prisene på flere sammenlignbare ovner med tilsvarende AFUE karakterer, kan du gjøre en bedre beslutning.

Fyringsolje forhandlere ofte selger og installerer ovner også. Hvis fyringsolje leverandør gjør, kan du få en lavere pris hvis de forstår at de kunne miste deg som kunde hvis de ikke gjør det.

Endelig sammenligne garantivilkår på ovner. Noen produsenter tilbyr livstidsgaranti på varmeveksleren, andre ikke, eller de tilbyr en forholdsmessig garanti.

Sammenligne totale oppkjøpskostnader


Gjenanskaffelseskost for en ny ovn omfatter mer enn bare ovnen. Installasjonskostnader må vurderes, samt kostnader for å fjerne den gamle ovnen. Som du sammenligne priser, sørg for å få en spesifisert estimat bryte ned alle kostnader forbundet med kjøpet. Insistere på en flat sats for installasjonen. Det siste du trenger er en utrolig lavt priset ovn selges av en klokke ser installatør.

Sesong Hensyn og Tilgjengelige Fuels


De av oss tvunget til å varme våre hjem vanligvis puste lettet ut når fyringssesongen slutt ender. Sommerens ankomst betyr ikke mer drivstoff oljeleveranser. I kaldere klima, er sommeren en slakk tid for fyringsolje og ovn forhandlere. Du kan være i stand til å forhandle frem en bedre pris i juli enn du noensinne kunne håpe å motta i januar.

Flertallet av amerikanske hjem er oppvarmet med naturgass. Men hvis du bor i et landlig område eller en annen avsidesliggende del av landet, kan gass ikke er tilgjengelig. I så fall kan en ny olje eller elektrisk ovn være den eneste muligheten.

Erstatning Kostnads ​​Estimater


Å utvikle en baseline erstatning kostnadsoverslag, til noen forutsetninger som trengs gjøres. De er som følger. Ditt hjem er 1800 kvadratmeter i størrelse. Du bor i et kaldt klima, noe som er grunnen til at du trenger en ny ovn). Isolasjon og vinduer i huset er av gjennomsnittlig effektivitet, alle tre primær ovn typer er levedyktige alternativer, og 100 prosent av den eksisterende kanaler er ulerbare med ny ovn.

En tvungen luft naturgass ovn vil koste mellom $ 1500 og $ 2500. En gass ovn med en 90 + AFUE rating vil være høyere. En oljefyrt forsering ovn vil koste $ 2000 til $ 3500. Og en tvungen luft elektrisk ovn vil koste $ 900 til $ 1500 og vil kreve 220V AC.

Ingen av disse prisestimater inkluderer installasjon.

Prisene var som av oktober 2009,