Hovudside

Feilsøking en Furnace sin Røyk

by Walther

Feilsøking en Furnace sin Røyk

En ovn er telles på å gi en behagelig temperatur for deg og din familie. Når problemer med ytelsen oppstår, det gjør livet ubehagelig for alle. Flere ulike problemer kan oppstå med din ovn som krever oppmerksomhet, inkludert uvanlige lukter eller røyk som krever umiddelbar etterforskning og justering eller reparasjon.

Bruksanvisning


•  Skyv ovnen filter for å se om det er pakket med støv og rusk, hvis du oppdager en svak brennende lukt. Dette kan tyde på ovnen overopphetes. Bytt ut filteret med et nytt eller rengjør den grundig med såpevann, hvis det er merket som "vaskes."

•  Vent i 30 minutter etter at du endrer filteret å la ovnen kjøle seg ned, deretter slår av strømmen til ovnen og trykk på "Reset" -knappen for å få det startes på nytt. "Reset" -knappen er vanligvis plassert i nærheten av motorhuset.

•  Kontroller varmeapparater i hjemmet er ikke alt stengt eller blokkert, noe som kan resultere i overkant varme buildup og ovn røyk. Åpne minst 80 prosent av registrene i huset og flytte eventuelle hindringer til side.

•  Samle dine familiemedlemmer og kjæledyr og forlate huset umiddelbart hvis du lukter gass røyk eller en råtne egg lukt. Gå til naboens hus og ringe brannvesenet eller gasselskap eller ringe fra mobiltelefonen din.

Tips og advarsler


  • Slå av strømmen til ovnen for å la den avkjøles, og deretter starte den opp igjen i henhold til produsentens instruksjoner, hvis din ovn har ikke en "Reset" -knappen.
  • Ikke prøv å stenge gasstilførselen eller flip noen lysbrytere før du forlater huset, hvis du lukter gass røyk.