Hovudside

DIY Pig Roaster

by Walther

DIY Pig Roaster

Steke en hel gris, og du har makings av en fest. Forberedelsene til steking en hel gris er ganske enkel, og en gris roaster er lett å konstruere. Utstyret du trenger er lett tilgjengelig på din lokale maskin eller hjemme forbedring butikken og kan typisk brukes en rekke ganger uten erstatning.

Velg lokalisering


Velge plassering for din roaster. Roaster vil generere mye varme, så vurdere underlaget. Ikke konstruere roaster på asfalt; det vil smelte. Du kan plassere roaster på en betongplate, men det kan bli farget. Hvis du vil være konstruere roaster på plenen din, enten fjerne gresset eller beskytte den med sand for å hindre brenning. Vekselvis, dekker gresset med aluminiumsplater. Det bør være god plass rundt roaster slik at en person kan stå i hver ende for å slå grisen.

Bygg Roaster


DIY gris roaster vil bestå av en roaster bygget med betongblokker som vil støtte grisen på en ramme eller holder mens inneholder brannen. Betongblokker er lett tilgjengelig, billig, kan gjenbrukes og tillater deg å demontere roaster for enkel lagring. Kjøpe 48 betongblokker. Enkle to- eller tre-core unit blokker vil bli bra.

På ønsket sted, lage en rad med fire blokker ende til ende i en rett linje, med kjernehull peker opp. Dette vil danne grunnlaget for den ene side av brenneren. Foreta en rekke av to blokker plassert ende mot ende i en rett linje i rett vinkel til enden av blokken veggen og utsiden av veggen (se figuren) for den første enden. Gjenta i den andre enden. Foreta en rekke av fire blokker for den andre siden. Foreta nødvendige justeringer før du legger den andre raden.

Når to rekker av røst har blitt fullført, dekker innsiden av røst med aluminiumsfolie. Dette vil hjelpe tak i varmen. Når dette er gjort, legger ytterligere to rader på toppen av brenneren, slik at den endelige brenneren er fire blokker høy.

Pig Holder


Du trenger en sterk ramme for å støtte gris under steking. Bruk bare aluminium eller stål; ikke bruk galvanisert metall for alle overflater som kommer i kontakt med maten. Ikke undervurder vekten av en hel gris: de fleste griser for hjem steking veie mellom 50 og 150 pounds. Du trenger to identiske holdere som ligner stiger, hver ca 7 meter lang og ca 42 inches bredt, med fem kryss lekter i avstand ca 13 inches fra hverandre (se illustrasjon). Innehaveren vil sitte på toppen av roaster. Aluminium gjerdestolper fungere godt for de lange stenger langs siden. Stål armeringsjern fungerer godt for de Kors støtter. Bruk sterk wire og tang for å feste armeringsjern til innlegg å skape grisen holderen. Når du har plassert grisen på holderen til steking, kable de to innehaverne sammen for å holde grisen holdes sikkert.

Bruke Roaster


Plasser forberedt gris på holderen og wire det sammen. Ved hjelp av kull, bygge en brann i midten av bunnen av roaster. Når brikettene er klare, kan du bruke en spade for å dele dem blant de fire hjørnene av roaster. Sett gris og gris holder på plass; dekk med aluminiumsfolie vektet for å holde den fra å blåse bort. Under steking, legge mer kull etter behov. Gjør dette ved å fjerne en av endeblokker og legge mer kull. Vær forsiktig når du håndterer varme blokker. Snu grisen etter halve steketiden. Når grisen er ferdig, flytter brikettene til midten av roaster og plasser gris skinnsiden ned i ca 5 minutter til skarpe huden. Ta av gris fra varmen. La roaster avkjøles helt før rengjøring og demontering.