Hovudside

Hvordan å holde en Venus Fly Trap Alive

by Walther

Venus Flytraps eller Dionaea muscipula, har spesialisert kjøttetende blader som danner en kjeve-lignende innretning for å spise insekter. Venus Flytraps, som er innfødt til Nord-og Sør-Carolina, er minkende i naturen. Men nye sortar opprettet i veksthus. Venus Flytraps har lange liv hvis omsorg riktig, og kan leve opp til 20 år. Litt kunnskap og omsorg vil holde disse kjøttetende planter lever i beste velgående i husholdningen.

Bruksanvisning


•  Plasser Venus fly felle der anlegget vil få åtte timer med sol, for eksempel en solrik, sørvendt vindu. Fluorescent belysning kan brukes som supplement til naturlig lys, hvis et egnet sted er ikke tilgjengelig i huset.

•  Vann anlegget med destillert vann eller samlet regnvann ofte. Sjekk potting mix rundt anlegget daglig, noe som gjør at den ikke tørker ut. I naturen, Venus Flytraps vokse i myrer, og krever en jevn forsyning av fuktighet. Ikke bruke flaskevann eller vann fra springen, som mineralinnholdet tendens til å være for rik for anlegget, og vil føre til at det å dø.

•  mate anlegget med et insekt, som en levende maur eller en flue, en gang eller to ganger i måneden. Unngå overmating anlegget med insekter. Aldri gi anlegget kjøtt av noe slag, som det vil drepe planten. Sporadisk insekt er et naturlig supplement til næringsstoffer innhentet fra jorda. Plantens blader er designet med den fellen å utfylle rotsystemet. Hver felle, eller blad, vil lukke og åpne bare en håndfull ganger før bladet vil dø.

•  Flytt planten til et kjøligere område når planten dør tilbake og går inn i sitt sovende stadium. Venus Flytraps gå sovende over vintermånedene i sitt opprinnelige habitat. Tillat jorda tørke periodisk i løpet av denne fasen. Når våren kommer, bringe anlegget tilbake til sin solfylte vinduet og fortsette å opprettholde fuktig jord.

Tips og advarsler


  • Venus Flytraps sjelden må repotted. Hvis din multipliserer og fyller potten, enten separate inn i flere små potter eller plassere klump i en større pott. Bruk like deler torv mose og vermikulitt, med en liten mengde kompost i stedet for blomsterjord.
  • Plukk ut noen døde eller døende blader.
  • Gjelder ikke plante mat av noe slag til din Venusfluefanger. Denne planten trives i forhold som andre planter ikke kan tolerere. De lever i jord som er luft fratatt og ikke behandle nitrogen, i motsetning til andre stueplanter.