Hovudside

Kraner og Kjente Lekkasjer

by Walther

Kraner og Kjente Lekkasjer

Kraner er utsatt for lekkasjer, selv under normal daglig bruk. En måte å finne ut hvordan du løser dem er å være oppmerksom på hvor lekkasjen kommer fra. En spesiell form for lekkasje fra toppen av kranen tuten. Dette krever en viss form for reparasjon.

Tut Lekkasjer


Hvis kranen lekker fra tuten, er problemet ikke med tuten seg selv, men patronen i kranen håndtaket. Denne delen er laget av to plater. Hver har hull som stille opp når håndtaket snur, slik at vann gjennom. Denne kassetten er utformet for å være vanntett, men det vil lekke når den blir ødelagt. Sediment og smuss klør ofte platene, noe som fører til lekkasje. Vannet fra patronen ofte finner sin vei til tuten. Reparere dette problemet krever en ny patron. Ta av håndtaket på kranen, skrus festemutteren som holder patronen på plass, ta den ut og sette inn en ny.

Tappekran Base lekker


Hvis bunnen av kranen lekker, er problemet ikke bare inneholdt i patronen. Men trenger fortsatt kassetten byttes. Hvis kranen basen lekker, er selene rundt bunnen av kranen skadet eller utslitt, og derfor den lekker vann finner det veien ut rundt basen. Kassetten er fortsatt la vann gjennom også. Ta av håndtaket og skifte ut patronen. I tillegg til å skifte patron, trekker tuten av kranen av basen etter at du tar ut kassetten, og skyv O ringer av. Skyv nye på basen og erstatte tuten før de settes sammen igjen kranen.

Håndter Lekkasjer i Double Handle Kraner


Når håndtaket i en dobbel håndtak tappekran lekker, det er en enkel måte å fikse det. Det er en patron i hver hånd på doble håndtak kraner. For å stoppe en lekkasje, bare fjerne håndtaket ved å skru justeringsskruen og skyve den av. Deretter skrus monteringsmutteren på kassetten og ta ut blekkpatronen. Skift ut den gamle lekker kassetten med en ny. Siden det er en lukket del, må hele patronen tas ut fra innsiden av håndtaket. Dette er den eneste måten å fikse lekker håndtak. Husk at bare kassetter laget for merke og modell kranen arbeid i kranen. En annen patron for en annen kran vil ikke passe inn ditt kranen. Reserve kraner er tilgjengelig på VVS forsyne butikker, jernvareforretninger og gjennom produsenten.

Vaskemaskin Kraner Lekkasjer


Hvis kranen er eldre og fremdeles bruker en vaskemaskin og ventilsystem, kan du oppleve lekkasjer fra ulike steder på kranen inkludert håndtaket, tut eller base. For å løse dette problemet vaskemaskin og ventil er erstattet med en ny fordi den eksisterende er utslitt. Å reparere den, ta håndtaket av ved å skru justeringsskruen som vanligvis er plassert på toppen av håndtaket, og trekk håndtaket av. Deretter skrus pakkmutteren, som er en sekskantet mutter, med en skiftenøkkel. Til slutt, ta ut stilken ventil og vaskemaskin. Erstatte begge, ved hjelp av deler designet nettopp for kranen, og installere håndtaket.