Hovudside

Maleri ripete Door Frames

by Walther

Etter år med slitasje og blir slengte av tenåringer, kanskje din dør malte flater har stygge riper. Noen riper er overfladisk og bare påvirke maling jobb, mens andre er dypere og har skadet veden selv. Reparere en ripe som påvirker både tre og maling er mer arbeidskrevende, men ikke vanskelig nok å kreve profesjonell intervensjon. Bruke rimelige produkter for å reparere tre dørkarmen og maling.

Bruksanvisning


•  Gni chipped eller sprukket maling med # 0000 stålull. Ved hjelp av overlappende sirkler, forsiktig gni stålull over malingen å fjerne det uten å skade treverket under.

•  Tørk ned dørkarmen med en tack klut for å fjerne de finere tre partikler og smuss, støv eller rusk.

•  Fyll i tre scratch med en tre-patching voks pinne. Gni voksen pinne inn i skogen for å lage en jevn overflate. Fjern overflødig voks pinne med en fuktig klut.

•  Dekk reparert tre med et nytt strøk med maling. Bruke en liten pensel for å lage en tynn, første lag av maling. La første strøk med maling tørke helt før du påfører et sekund, hvis det er nødvendig.

Tips og advarsler


  • Bruk en valnøtt eller pecan skall for å fjerne chipped eller sprukket maling. Den Nuta € ™ s oljer vil bidra til å fylle i mindre riper og forberede overflaten for å akseptere maling.