Hovudside

Hvordan å plukke Pomegranate Flowers

by Walther

Granatepler vokse fra busker eller trær og produserer spiselige frukter som inneholder mye vitamin C og kalium. Granateple fruktene dannes fra blomstene som pryder treet eller busken, vanligvis i løpet av våren. Hvis du ønsker å plukke de vakre, levende granateple blomster, vet at plukke for mange kan betydelig redusere frukt produksjonskapasitet. Derfor plukke granateple blomster sparsomt hvis du vokse din for frukten. Når du gjør plukke blomster, vedta noen gode vaner, slik at de vil vare lenger.

Bruksanvisning


•  Plukk granateple blomster i morgen når luften er kjøligere. Blomstene er vanligvis mest hydrert i løpet av denne tiden av døgnet.

•  Carry en bøtte med varmt vann, ca. 100 til 110 grader Fahrenheit, med deg som å plassere de avskårne blomster umiddelbart etter plukking dem.

•  Velg blomstrende grener med åpne, semi-åpne og lukkede knopper, hvis mulig. Dette vil gi deg den lengste varige visning av blomster.

•  Skjær blomsten stilkene av ved hjelp av en skarp to håndsaks. Skjær stilkene i en 45-graders vinkel like over forelder gren eller et sett av blader. Plasser de kappede ender i bøtte med vann. Ikke rive av blomstene eller vri stilkene å få dem av. Hvis du er ved hjelp av blomster i en floral arrangement, kutte nok av den grenen, slik at den er lang nok til å passe i en vase eller container og blomstene sitte over kanten.

Tips og advarsler


  • Når arrangere blomster i en container, fyll den med varmt vann og bland i en pakke av floral konserveringsmiddel. Deretter klipp bladene av bunnen av granateple stammen slik at ingen sitter i vannet.