Hovudside

Hjem rettsmidler for å fjerne Sunless Tanning Lotion

by Walther

Hjem rettsmidler for å fjerne Sunless Tanning Lotion

Ifølge Mayo Clinic, "Sunless tanning er et praktisk alternativ til soling." Mens sunless tanning elskere unngå eksponering for solens skadelige ultrafiolette (UV) stråler, fjerne garver fra ben, hender og føtter krever en detaljert skrubbing og soaking regime. Heldigvis, kan du bruke hjemme rettsmidler for å løfte sunless tanning lotion fra huden og akselerere falming prosessen.

Havregryn Scrub og Epsom Salt


Plassere to kopper Epsom salter i et badekar fylt med lunkent vann. Suge brun hud i badekaret i 20 minutter. Ved hjelp av en mild, men sirkulær bevegelse, skrubbe huden din med en liten badehåndkle. Påfør noen av saltkrystaller til huden din med en fuktig frotté håndkle. Å bidra til å løfte garver fra kroppen din, bruke en ert størrelse mengde en havremel kratt til en kroppsbørste. Påfør kroppen børsten på fuktig hud på ryggen, beina, armene og brystet for å fjerne eventuelle sunless tanning lotion rester.

Sitronsaft og natron


Sitronsaft, når blandet med natron og salt, fungerer som en naturlig eksfolierende skrubb som bidrar til å fjerne ethvert sunless Tanner fra huden. Sitronsaft har hud-lightening egenskaper som er naturlig og skånsom mot huden. Når det kombineres med natron og tørr salt, hjelper dette hjemme bøte fjerne sunless tanning lotion fra hender, knær, albuer og føtter.

Buttermilk Sug


Hell 2 ½ kopper kaldt kjernemelk i en plast bolle eller bassenget. Plasser begge hendene i bassenget, med begge håndflatene vendt ned i bollen. Suge garvede hendene i kjernemelk i 30 minutter eller mer. Skyll begge hendene med lunkent vann for å fjerne sunless tanning lotion.

Whitening Tannkrem


Å kvitte hendene av sunless garver, foreslår Beauty Bargainista bruker en whitening tannkrem. Sprute en porsjon hvithet tannkrem i håndflaten av hver hånd. Gni håndflatene sammen kraftig. Spre tannkrem på håndflatene og på de ytre flater av hendene. La tannkrem forbli på begge hendene i 10 minutter for å fjerne sunless tanning produktet fra håndflatene.