Hovudside

Hvor ofte bruker du Intex Pool Pumper

by Walther

Intex er en kostnadseffektiv vennlig over bakken pool produsenten. Hver svømmebasseng trenger et filter for å holde vannet rent, klart og riktig renovert. Intex tilbyr en grunnleggende svømmebassenget pumpe og et saltvannspumpe system. Begge typer pumper må benyttes rutinemessig for å sirkulere vann og kjemikalier.

Running Times


Kjøretiden til en filterpumpe er noe basseng fagfolk ofte uenige om. En god tommelfingerregel er at jo varmere været og flere mennesker bruker bassenget, jo lenger filterpumpen må løpe for å holde vannet rent. Filterpumpen er ansvarlig for å fange små partikler av skitt og rusk. Det blokkerer skitt fra å komme tilbake i vannet. Det sirkulerer også klor og andre kjemikalier, slik at de jevnt spre i bassengvannet.

Timer


Under den høyeste sommertemperaturene, kjøre filterpumpen i minst åtte timer per dag. I varmere klima vil du finne deg selv å måtte legge til mer klor for å oppfylle kravene fordi det forsvinner fortere i varmt vær. Bassenget kjemikalier må sirkulere, noe som er grunnen til at filter pumpen må gå så lenge. Det er ikke uvanlig i det hele tatt for pool eiere å kjøre den lenger enn det.

Saltvann


En saltvannsfilter skal drives på samme måte som en vanlig basseng pumpe. Den eneste forskjellen i et saltvanns filter er at det fungerer på en klorgenerator. Saltet i vannet omdannes til klor og deretter brutt ned igjen i salt. Det er ikke nødvendig å legge klor igjen til vannet. Dette lettere, men ikke fritar av dine forpliktelser til å kjøre bassenget filteret hver dag i minst åtte timer.

Rengjøring


Ettersom bassenget filter opererer under sitt normale forhold vil det samle mye skitt og rusk som forblir lagret inne i filteret før du rengjør den ut. I gjennomsnitt, bør Intex filtrene rengjøres omtrent en gang per måned for optimal ytelse. Du kan kjøre pumpen hver dag, men hvis det er for skittent, vil sirkulasjonen, trykk og effektivitet lide. De fleste Intex filterpumper operere med et patronbasert filter. Ta ut patronen og slangen det fri for smuss og rusk, så prøv igjen.