Hovudside

Mine Asters er døende

by Walther

Mine Asters er døende

Asters er flerårige planter som vanligvis finnes i hager over hele Nord-Amerika, Asia og Europa. Asters også går under navnet New England asters. De kommer i en rekke størrelser og nyanser av rosa, lilla og mørk lilla. Generelt sett, asters er hardføre planter som er enkle å ta vare på og som blomstrer i september og oktober for å belønne dine hagearbeid innsats. Men hvis asters begynner å dø, plantene kan mangle viktig omsorg, noe som resulterer i sin bortgang.

Vann Krav


Selv asters er relativt hardføre planter som kan opprettholde perioder uten vann, de krever jevnlig vanning, spesielt i sine tidlige stadier. Som med alle anlegg, vil mangel på vann føre til at planter til å dø. Når du vann asters, gi dem nok vann slik at røttene er grundig gjennomvåt, men sørg for at du dona € ™ t la jorda blir for fuktig, som overwatering kan drepe plantene dine også. Du bør vanne asters to ganger i uken i vår- og sommermånedene for å holde dem friske.

Mugg


En vanlig sykdom i asters er dannelsen av et hvitt, pulveraktig mugg. Denne sykdommen faktisk ikke drepe planten, men når folk ser det danner på sine asters de ofte tror at det vil. Mugg er forårsaket av for mye fuktighet, og fuktighet er ofte funnet på bladene av aster planter. Å fjerne mugg og hindre den fra å spre seg til de andre plantene, fjerne de berørte bladene. Hvis mugg har spredt seg til de fleste av plantene, bruker en kjemisk behandling for å løse problemet.

Døde Foliage


Det er vanlig for blader på aster planter til å dø ut i løpet av sommeren. Når folk ser døde blader på sine planter, de automatisk anta hele anlegget er døende, som ISNA € ™ t nødvendigvis tilfelle. Men ved beskjæring av døde blader og stilker du gjøre plass til ny vekst. Når du ser tørre, døde blader, rive dem av for å legge til rette for vekst.

Beliggenhet


Asters er flerårige blomster som trives best når plantet i et område som mottar minst seks timer med sollys per dag. De tåler litt skyggefulle områder, men de vokser best når de er i solen. Hvis du merker at plantene visner og dør av, kan det være på grunn av sin plassering. Hold et øye med plantene å se at de får nok sollys til å holde dem i live; Hvis ikke, må du plante asters i en sunnier sted for å hjelpe dem til å vokse.