Hovudside

Slik fjerner Super Glue Fra en countertop

by Walther

Enten det er Super Glue, Krazy lim, eller andre merkenavn, er cyanoacrylate en sta lim som er svært vanskelig å fjerne fra benkeplater. Likevel, en eller annen måte finner det sin vei ut av røret og på steder der det ikke skal være. Heldigvis, noen metoder tillate deg å fjerne disse lim flekker uten for mye bråk.

Bruksanvisning


•  Bruk en fille til DAB limet Hvis du nettopp har sølt limet, og det har ikke satt helt. Unngå tørke, da det kan bare spre søl rundt. Ikke bruk vev; fibrene vil klamre seg til limet spot.

•  Påfør aceton til den tørket lim på benken. Gi det et par sekunder for å suge inn før testing limet med skrapen eller barberblad for å se om det har myknet eller hvis du er i stand til å chip av flak av limet.

•  Bruk mer aceton etter behov. Når limet føles som det vil rikke, bruker nøye bladet eller skrape for å fjerne det fra benken. Vær forsiktig så du ikke skader benken. Graving for hardt eller dypt med høvelen kan skade eller fjerne mål på telleren.

•  Prøv Goo Gone hvis aceton ikke fungerer. Goo Gone er utviklet for å fjerne en rekke gooey, fettete eller klissete stoffer fra overflater.

Tips og advarsler


  • Hvis du bruker et åpent superlim eller Krazy Lim tube på benken, legger ned en del av avisen for å unngå å få lim på telleren. Alltid være forsiktig når du bruker slike super lim.