Hovudside

Hvordan Kill Ants Med Klesvask Såpe

by Walther

Hvordan Kill Ants Med Klesvask Såpe

Maur er en plage at nesten alle huseiere ansikt på et tidspunkt. Maur er hardføre skapninger og kan raskt flytte hele sin hjem ved første tegn på fare, noe som gjør det vanskelig å utrydde dem. Mens vaskemiddel kan virke som en usannsynlig maur killer, forgifter det insekter og, hvis de brukes riktig, kan helt utslette deres koloni. Noen bruk av vaskemiddel kan være skadelig for dyr og barn.

Bruksanvisning


•  Finn maurtuer. Bland like deler av pulverisert vaskemiddel og kokende vann i en bøtte. Hell væsken i maurtue. Vannet vil oversvømme bakken, og vaskemiddel vil forgifte maur.

•  Bland like deler av vaskemiddel og vann. Påfør løsningen sammen grunnlaget for huset ditt og noen steder der maurene er kjent for å få inngang, for eksempel vindus sel. Løsningen vil fraråde maurene fra å komme inn i huset ditt og drepe de som prøver å. Du kan også bruke løsningen i en sprayflaske og spray noen roaming maur som du ser.

•  Bland like deler av væske eller pulverisert vaskemiddel og sukkervann. Hell litt av løsningen hvor maurene går inn i ditt hjem. Maurene vil bli fristet av sukker og ta den giftige vaskemiddel tilbake til sine hjem, forgiftning de andre maur.

Tips og advarsler


  • Hvis du har små barn eller dyr, unngå å forlate vaskemiddel rekkevidde. Hvis du helle vaskemiddel og kokende vann i en maurtue, vente 10 til 15 minutter, og skyll bakken grundig med vann for å fjerne såperester.