Hovudside

Veier til Plant Clover

by Walther

Veier til Plant Clover

Clover er den kollektive felles navn som brukes for å beskrive ca 300 arter av urteaktige blomstrende planter i Trifolium slekten. Disse lite vedlikehold Urter dyrkes for sine attraktive mørkegrønne trifoliate blader og pigger av små hvite, røde, gule eller lilla blomster. Clover tåler lett gangtrafikk, noe som gjør dem vakre blomstrende groundcovers for hjem landskap. De gjør også sjarmerende tilskudd til hytte hager. Plante kløver frø eller stiklinger om våren å se frem til vakre sommerblomster.

Velge mellom årlig og Perennial kløver


Det er nok arter av årlige og flerårige kløver som gartnere i USA er sikker på å finne en som passer behovene til deres hage eller hjem landskapet. Årlige kløver arter formeres bare av frø. Selv om disse plantene vare i bare ett år, vil de ofte reseed seg ved enden av sin vekstsesongen. Ball, røde og rose kløver lage attraktive tillegg til årlige hager. Stauder kløver dyrket fra frø kommer tilbake hvert år, og også reseed nye planter på slutten av deres vekstsesonger. Røde og hvite kløver er de mest populære flerårige arter, ifølge Alabama Cooperative Extension Service.

Sidevalg


Clover er allsidig og brukes til å legge til dyp grønn farge til både sol eller delvis skyggefulle steder i landskapet. Mens kløver vil gi sin karakteristiske grønne blader i områder som får så lite som fire timer med sterkt sollys hver dag, de produserer flere bugnende sommerblomstrer i steder som mottar direkte sollys for mesteparten av dagen. Se etter en planting nettsted som også tilbyr litt fuktig, men godt drenert jord.

Plant Clover Seeds


Kløver frø vil spire mer vellykket i områder som har blitt ryddet av eksisterende vegetasjon. Fjern uønskede planter for hånd eller behandle området med et ikke-selektivt glyfosat ugressmiddel 02:58 uker før sådde frøene. Dekk området med en tomme av torvmose og rake det inn på topp 2 til 3 inches av jord. Kløver frø er veldig, veldig fint, så bland dem med noen finmalt hagebruk sand for å sikre jevnere fordeling. Hell blandingen i en salt eller pepper shaker og rist det over forberedt jord.

Plant Clover Seedlings


Frøplanter som er 4 til 6 inches kan fås hos ditt lokale hagesenter og transplantert direkte inn i hagen din. Fjerne det valgte området av uønskede planter; grave opp rotsystemer av flerårig ugress å hindre deres gjenvekst. Organiske materialer kan brukes for å forbedre jordsmonnet ernæring, lufting og drenering. Toppe jord med 3 inches av torvmose, 2 inches av blad mold og en tomme av grov hagebruk sand; innlemme de organiske materialer til en dybde på 4 inches. Plant kløver frøplanter på samme høyde som deres barnehage beholdere; plass flere frøplanter 4 til 6 inches hverandre.