Hovudside

Den beste måten å holde vannet ute av Window Wells

by Walther

Den beste måten å holde vannet ute av Window Wells

Et vindu er også en halvsirkelformet formet materialstykke, ofte laget av stål eller stein, som er utformet for å sperre av visningen av smuss eller stein og tillate sollys fra bakkenivå til å lyse opp det indre av en kjeller. Vinduet hjelper vel kjelleren føles mer som en etasje. Imidlertid, på grunn av arten av brønnen, ofte samler seg vann inne i den, og noen ganger kan lekke inn i kjelleren.

Vindu Vel Cover


Den beste måten å holde vann ut av et vindu er vel å bruke et vindu godt dekke. Selv om dette kan virke som det ville tap hensikten med å ha et vindu godt, er det faktisk ikke. Et vindu godt dekke er et gjennomsiktig deksel som er installert over vinduet godt og skjold det fra innkommende vann samtidig gir lys til å komme gjennom. Dette er den mest effektive metode for å holde et vindu godt tørt. Vindu vel dekker kan også fungere som et sikkerhetsnett for å hindre at mennesker eller dyr fra å bli sittende fast i brønnen. En profesjonell kan installere et vindu godt cover for en rimelig pris.

Gjør-det-selv Dekk


Hvis du ikke ønsker å ansette en profesjonell til å installere vindu godt cover og mener at butikk-kjøpte dekker er for dyrt, kan du lage ditt eget vindu dekselet. Man kan gjøre dekslet enten fra en gjennomsiktig fleksibel plast, som en gjennomsiktig presenning, eller fra et transparent plast, fast stoff, som akryl. Begge typer er enkle å installere. Lå eller spre plast over toppen av brønnen. Bruke en drill for å skru plasten til toppen av brønnen. Det er best å la plast å henge utenfor sidene av brønnen litt for å oppmuntre vann til å renne der i stedet for inne i brønnen.

Drenering og takrenner


Hvis du ikke føler at et vindu godt dekke er den riktige løsningen, det finnes andre alternativer. En måte å holde vann ut av brønnen er å installere et dreneringssystem under godt å oppmuntre vann til å renne inn på tunet eller i kloakker. Du kan også helling i bakken som omgir brønnen nedover, noe som vil gjøre det mulig for vann å lekke ut fra undersiden av veggene i brønnen. Et siste alternativ er å installere takrenner rundt i første etasje taket. Dette vil hindre at mesteparten av vannet fra å nå inn i brønnen. Imidlertid vil dette alternativet ikke hjelpe med snø oppbygging.