Hovudside

Hvordan Juster Roller Shades

by Walther

Hvordan Juster Roller Shades

Hvis du har roller nyanser i ditt hjem, så du har sikkert hatt dem falle på hodet en gang eller to. Eller kanskje din nyanser ikke trekke seg tilbake når du napp på dem. Kanskje de trekke for fort, knipse med fingrene på kjøpet. Det kan være at dine roller nyanser har revet bort fra dowel og blir dratt og ujevn. La oss innse det, roller nyanser kan være smertefullt, men bare hvis de ikke er justert riktig. Når du justerer dem, men du kan gjenopprette både atmosfære og privatliv.

Bruksanvisning


•  Juster fjærspenningen på en nyanse som trekker raskt og er vanskelig å trekke ned. Rull skyggen opp og fjerne det fra vinduet parentes. For hånd, rulle skyggen omtrent halvveis, og sette den tilbake i parentes. Test skyggen for å se om det er noe løsere, og hvis ikke, ta det ned og prøve det igjen. Det kan ta noen prøver før våren løsner.

•  Stram spenningen på en nyanse som fortsetter å komme ned på egen hånd. Her er våren for løst, og du må rulle skyggen hele veien opp for hånd etter å fjerne den fra brakettene. Sørg for at det er tett og jevnt rullet før retuning det til brakettene, og deretter prøve å trekke den halvveis ned. Gjenta om nødvendig.

•  Juster en uncoiled våren hvis valsen skygge fortsetter å være løs. Skjermen er kontrollert av en mekanisme kjent som en pal-og-skralle, som er en låsesystem som gjør at skyggen til å bevege seg i én retning. Haken er den lille metall stykke som kroker rundt flat pin, mens skrallen er den runde metallstykke rundt pinnen og haken. Når våren rulles ut, vil ikke skralle fungerer ikke på riktig måte.

•  Bruk tang til å justere fjær. Fjerne skyggen fra brakettene og rull den halvveis ned. Lokalisere slutten med flatstift og gripe den med tang. Snu pinnen (vanligvis med klokken) til det er spenning. Slutt å dreie og du bør føle haken kroken på skrallen. Sette skyggen tilbake opp og justere spenningen som beskrevet i trinn 1 og 2.

•  Bruk tape til å feste skyggen stoff hvis det er litt løsrevet fra valsen. Ta skyggen ned fra vinduet og rull det hele veien. Plasser revet kant tilbake på plass, noe som gjør at det ikke er noen rynker og frittliggende stoffet er foret opp med resten av skyggen. Bruke en liten del av båndet for å koble kanten av stoffet på valsen.

•  Sett skyggen stoff hvis det er for revet for å erstatte. Ta den gamle skyggen av og bruke en linjal for å justere den nye skygge på valsen. Bruke en stiftemaskin eller tape til å feste skyggen og justere spenningen etter behov.

Tips og advarsler


  • Du kan justere en låst våren samme måte som du ville stramme en uncoiled våren. Forskjellen ligger i å gi slipp på den flate pinnen raskt når haken er frigjort fra skrallen.