Hovudside

Hvordan å henge en 2-i-1 Snug 'N Secure Swing i et tre

by Walther

Hvordan å henge en 2-i-1 Snug 'N Secure Swing i et tre

The Little Tikes 2-i-1 Snug 'n Secure swing er et utmerket valg for barn opp til 4 år. Liket av swing er laget av et lett, robust plast og hengt fra et tau som går gjennom kroppen av swing og henger fra to S kroker ca 60 inches over swing. Når hengende swing fra et tre, må du velge en gren tung nok til trygt støtte swing.

Bruksanvisning


•  Velg en gren minst 4 inches i diameter, så nær parallelt med bakken som mulig, og mellom 80 og 96 inches over bakken.

•  Velg den mest nivå sted på grenen minst 16 inches fra stammen av treet. Bind to 2-tommers åttetall øynene med nylonlager, tilgjengelig fra jernvarehandel, til treet avslaget med ½-tommers poly blanding tau slik at tauet løper gjennom en runde enden av øyet og den andre runde enden henger under gren. Ikke bruke stillestående øyne uten lagrene fordi dette vil føre til for tidlig slitasje på swing maskinvare.

•  Space øynene minst 16 inches hverandre. Dette vil bidra til å stabilisere swing fra side til side. Dobbeltsjekke knop for å sørge for at de er sikre.

•  Fest S kroker til endene av swing tau gjennom nylonlager i figur-åtte øyne. Før du plasserer barn i swing, sørg bunnen av swing er minst 15 inches over bakken.

•  Skyv swing ut til enden av sin bue foran og tilbake for å forsikre seg om at ingen objekter er nærmere enn 3 meter fra bunnen av swing.

•  Kontroller sving for å være sikker på at det er nivået. Presse ned på forsiden av strengen for å justere tauet inntil sving er helt plant. Dette bidrar til å sikre at swing vil reise så rett som mulig uten vipping eller vridning.

•  Kontroller å sørge for at sikkerheten T-bar fungerer riktig før du plasserer et barn i swing. Periodiske sikkerhetskontroller for å sørge for at tau og kroker er i god stand er nødvendig for å opprettholde sikkerheten. Bytt slitte eller ødelagte deler umiddelbart og tillater ikke swing som skal brukes til reparasjoner kan gjennomføres.