Hovudside

Hvordan å rette en dårlig sheetrock Job

by Walther

Hvordan å rette en dårlig sheetrock Job

Hvis sheetrock (produsentens navn for gips) ikke er riktig installert, kan det begynne å synke og trekke bort fra veggen stenderne eller takbjelker det er spikret eller skrudd mot. Dette kan være farlig, spesielt med taket sheetrock som kan velte og forårsake personskade. Reparere dårlig sheetrock delen vil innebære å kutte ut den delen, den skal installere en ny seksjon og tetting av skjøter mellom den gamle og nye sheetrock med mesh tape og gips sammensatte.

Bruksanvisning


•  Plasser en stud finder mot taket eller veggen til den ene siden av dårlig sheetrock delen. Bevege tappen finder over overflaten av den sheetrock og markere midten av den umiddelbare tapp / bjelke på hver side av den dårlige delen, ved hjelp av en blyant. Bruk en rett kant og blyant for å kjøre en rett linje langs midten av hver tapp / bjelke på overflaten av sheetrock (de to linjene vil være parallelle med hverandre). Løper perpendikulært blyantlinjer på hver ende av den dårlige gips delen for å møte de eksisterende blyantlinjer. Dette vil gi en blyant firkantet eller avlang form.

•  Kjør tuppen av verktøyet kniv blad flere ganger langs fire linjer, for å skjære rett gjennom sheetrock. Trekk ut den dårlige delen av sheetrock. Måle og klippe en ny del av sheetrock samme størrelse som den dårlige sheetrock område (bruk 5/8 tommers bredde sheetrock for tak, og 1/2-tommers bredde sheetrock for vegger), ved å kjøre verktøyet kniv blad langs den merkede blyant linjer på den ene side av sheetrock, og bøye sheetrock på den andre siden av linjen for å bryte sheetrock langs linjen. Deretter kjører knivbladet langs innsiden press på pause for å skille den sheetrock langs linjen.

•  Sett den nye sheetrock delen inn i hullet i taket / veggen. Bruk en 5/8 tommers Sheetrock spiker til å feste den sheetrock til veggen stenderne med en hammer (en spiker hver åtte inches), og en 5/8 tommers Sheetrock skruer for å feste den sheetrock til takbjelker med en skrue pistol ( igjen, hver åttende inches).

•  Mål hver av de nye sheetrock seksjonens kanter, legge til to inches til hver måling og kutte fire strimler av mesh tape til disse lengdene med et målebånd og saks. Påfør strimler av mesh tape - klebrig side ned - sammen leddene mellom den nye og eksisterende sheetrock (endene av mesh tape vil overlappe). Pass på at skjøtene kjøre langs sentrene av mesh tape strimler. Kjør én hånd langs alle fire strimler å sikre at de satt fast i sheetrock overflaten.

•  Hell litt sheetrock sammensatte inn en sheetrock skuffen. Øse noen forbindelse på én side av en 10-tommers sheetrock kniv. Drevet kniveggen med forbindelsen langs maskebånd, presser forsiktig for å løsne forbindelsen inn i fugen. Kjør kniven langs tape flere ganger, for å jevne ut det sammensatte. Kjør kniven langs hver side av båndet der kanten av forbindelsen møter sheetrock overflaten, for å flate ut overgangen mellom sheetrock og forbindelse (kalt uttoning). Gjenta denne prosessen med alle fire strimler av mesh tape. Bruk en fire-tommers sheetrock kniv til å smøre sammensatte over hver skrue / spiker hode. Vent minst 24 timer for at forbindelsen helt tørr.

•  Sand fullt tørket sammensatte først med medium, deretter fint sandpapir, for å fjerne alle humper. Påfør et andre strøk med sammensatte hvis noen mesh tape eller skrue eller spiker hoder kan sees. Vent til den tørke, og sand igjen.

Tips og advarsler


  • Hvis den dårlige sheetrock delen er tung, må en annen person holde det på plass mens det blir festet til taket / veggen.
  • Vask kniven og brett i varmt vann umiddelbart etter bruk.