Hovudside

Hvordan bygge en rektangulær Cedar Raised Hage Planter

by Walther

Bygget høyere enn terrenget rundt, rektangulære sedertre hevet hage planters gi en hage alternativ til områder hvor god plass mangler eller jordkvalitet eller drenering er fattige. De også øke produksjonen og hindre folk med svake ryggen bøyes for lavt når du strekker deg for planter. Selv om du kan bygge hevet hage planters fra en rekke materialer, bruke sedertømmer å gi langsiktige senger som forbedrer utseendet av landskapet og tåle naturlige elementer. Stable tre kurs eller rader med 6 x 6-tommers sedertømmer å skape en rektangulær seng litt høyere enn en fot.

Bruksanvisning


•  Skjær sedertømmer til ønskede lengder med en sag. Du trenger seks lang og seks korte lengder av tømmer for å danne en tre-retters seng. Skjær seks tømmer inn 8- eller 10-fots lengder og de seks andre i 3- eller 4-fots lengder.

•  Lay to lange og to korte sedertømmer over valgt sted i hagen din eller verftet i utformingen av et rektangel. Rumpe endene av tilstøtende tømmer å danne flush hjørner.

•  Spre et spor av pulverisert kritt langs de indre og ytre kanter av de fire tømmer for å lage en skisse på bakken. Løft tømmeret og sett dem til side.

•  Grav ut vegetasjonen innenfor omrisset å gjøre vei for tømmeret. Rull opp torv og bruke den til å lappe andre deler av hagen din. Grave en 4-tommers-dyp grøft innenfor konturene for å danne et sikkert fundament for det første kurset. Måle dybden av grøften langs den rektangulære omriss for å sikre at den er plan og jevn.

•  Fordel 1 tomme av grus inne i grøften og utjevne dens overflate med en lengde på skrap trelast. Lå de fire lengder av sedertømmer over grus, sikre sine hjørnekantene er flush. Bore 1/2-tommers hull hver 18 til 24 tommer langs toppen av hver sedertre tømmer.

•  pund, en 10- til 12-tommers lengde på armeringsjern i hvert hull for å feste sedertre tømmer i jorda. Sikre toppen av hver armeringsjern lengde ligger i flukt med den omkringliggende tømmer overflaten.

•  Lå en annen rad eller kurs for sedertømmer over basen rad. Butt sine hjørner, slik at de overlapper hverandre i den motsatte retning til de i den foregående rad. Justering av kantene på disse tømmer med de nedenfor.

•  Bor 10-tommers tømmer skruer gjennom hjørnene og midten av hver sedertre tømmer til å bli det til tømmeret direkte nedenfor.

•  arrangere en tredje rad av tømmer over den tidligere rad, med sine ender overlappende i den samme retning som den første raden. Sikre tømmeret til de direkte under med 10-tommers tømmer skruer.

•  Spre og nivå 3 inches av grus over bunnen av sedertre hevet hage planter for å bedre drenering. Hell jord og kompost eller husdyrgjødsel inn i planter opp til et par inches fra toppen.