Hovudside

Hvordan Grow Dwarf Granatepler fra frø

by Walther

Dverg granateple busker er mindre versjoner av 20- til 30-fots trær som vokser i full størrelse granatepler. Dvergen granateple planten vokser like høy som 3 meter og produserer små granatepler som er ca 2 inches i diameter og smake mye det samme som sine større kolleger. I likhet med de større frukter, de har en høy konsentrasjon av antioksidanter og kalium.

Bruksanvisning


•  Plant dverg granateplefrø når jorda er varm. Jordtemperaturen bør være 68-86 grader Fahrenheit. Hvis du plante frøene i en beholder, kan du bruke en varmepute under potten for å gi frøene varmen de trenger fra jorda. Området du velger bør være en som mottar full sollys. Hvis du plante i en container, plasserer potten i nærheten av et vindu som vil få sol hele dagen.

•  Legg frøene på toppen av jorda og trykke dem ned i jorda slik at jorda dekker knapt dem.

•  Vann dverg granateplefrø forsiktig ved sprinkling vann over dem. Dette vil holde deg fra å kjøre din frø for dypt ned i jorda med kraften av vannet.

•  Gjødsle dverg granateple plantene en gang på våren og en gang i sommer, for å holde dem blomstrende i løpet av disse peak vekstsesonger.

•  Vann de unge dverggranatepler regelmessig, la jorda bli tørke i mellom hver vanning. Når planten begynner å vokse blomster og frukt, etter ett til to år, vann det mer regelmessig, holde jorda fuktig.

•  Ta med dverg granateple planter innendørs om vinteren hvis du bor i et kaldt klima. Hvis plantene er i beholdere, bare plassere dem innendørs i nærheten av et vindu. Hvis de er dyrket i bakken, grave opp anlegget, holde røttene så intakt som mulig, og transplantere dem inn i en pott stor nok til å huse røttene uten å knuse dem. Plante dem utendørs når temperaturen når de høye 60-tallet igjen.