Hovudside

Hva ville føre til en kjeller Clog?

by Walther

Hva ville føre til en kjeller Clog?

Du vil sannsynligvis lukte det før du ser det. En tresko i ditt hjem dreneringssystemet sikkerhetskopierer i de laveste avløp første, som er i kjelleren hvis du har en. Aldri et morsomt prosjekt, er din oppgave å fjerne tresko, og gjenopprette normal drenering. Tresko oppstå av ulike årsaker, og trinnene du må ta for å løse problemet avhenger av opprinnelsen til tresko.

Eldre Hjem Drenering Problemer


Eldre boliger kan ha en utilstrekkelig drenering system som resulterer i hyppige tresko, inkludert ikke-ventilerte våtromsinnredning, smale avløpsrør, trerøtter vokser i og blokkerer viktigste kloakk linje eller en kollapset linje.

Alternativt kan en midlertidig blokkering, forårsaket ved å skylle store mengder faste stoffer eller annen washrag, tette linjen. Kontroller alle kjeller avløp. Hvis den tette vises i bare én vask, badekar eller dusj, er det sannsynligvis en lokalisert tresko relatert til den ligaen. Men hvis kloakken er backing opp i alle disse inventar, er tette i hoved drenering linje.

Nye Hjem Clogs


Nyere boliger er mindre sannsynlighet for å oppleve hoved linje kloakk tresko fra en sammenrast linje eller fra trerøtter i linjen, selv om ingen av dem er umulig. I et nytt hjem med moderne VVS, den mest sannsynlige årsaken til en tresko er resultatet av å skylle store mengder stoff eller vaske fett i avløpet.

Hvis du bor i et landlig område, og du har en septiktank, kan en tresko også indikere at tanken er full og har behov for pumping.

Septiktank Clogs


Hvis du er en landlig veksa, kan det hende du ikke har tilgang til et fellesskap avløpssystem. I så fall kan din hjemme har en septiktank som inkluderer en nedgravd tank og en tilstøtende leach feltet. Flytende og fast avfall kommer inn i tanken, og de faste stoffer synker til bunnen. Væskene renne av, og lange sidegrens rør spre væske i et stort system av nedgravde grus senger.

Vanlig pumping av septiktanken for å fjerne de faste stoffer vil holde systemet til å virke effektivt, men hvis man ikke å pumpe faste stoffer, og de bygger opp i tanken, vil de til slutt blokkere strømmen av væske inn i akterliket feltet. Som tilfellet er med andre kloakk viktigste tresko, vil du legge merke til problemet først i kjelleren.

Fikser og reparasjoner


Prøv stuper en lokal avløp tresko, eller bruke en kjemisk avløp renere. Hvis det ikke fungerer, kan du leie en dreneringsskrue, eller "slange", og prøve å fjerne gjenstridige tresko dypere i avløpet linjen. Tresko forårsaket av trerøtter i hovedledningen kan kreve bruk av en heavy-duty kloakk auger.

Store røtter, en kollapset kloakk linje, utilstrekkelig hellende, eller en septiktank blokkering alle krever tjenester av en rørlegger profesjonell. Disse problemene kan kreve utgraving.