Hovudside

Min Sink flyt og Tresko

by Walther

Min Sink flyt og Tresko

Før eller senere, er enhver vask eller andre element av en VVS-systemet kommer til å tette. Buildups av hår, såpe avskum, matrester og annet materiale --- inkludert en og annen bortkommen objekt --- kan føre vann til å sikkerhetskopiere avløp og overløp vask, badekar eller toalett. Heldigvis kan de fleste tresko i vasker og andre inventar klareres med et par grunnleggende avløp verktøy du kan kjøpe på noen maskinvare butikk eller hjemme.

Rørleggers venn


En rørlegger verktøy alle hjem eller leilighet bør ha på hånden er stempelet. Denne gummikoppen på en lang håndtak er klengenavnet "rørleggeren venn" fordi det er en rask og effektiv avløp tresko buster. Denne rimelige verktøyet fungerer bra på servanter samt på badekar og toaletter. Å bruke den, fylle vasken halvveis med vann, plasser stempelet kopp over dreneringshull og kraftig pumpe håndtaket opp og ned et par ganger, og deretter trekke den raskt ut i avløpet. Hvis du har en dobbel-kum, sette proppen eller en våt klut i et av hullene og styrter den andre. For Servanter, plugge overløpshullet med en fille før du stuper i avløpet. I de fleste tilfeller vil plunging fjerne tresko.

Renne Auger


Hvis stempelet ikke fungerte, kan den tette være plassert lenger ned i avløpet linjen. Det neste steget opp i vasken tresko-busting er kabelen auger, noen ganger kalt en rørlegger slange. Dette verktøyet er en lang, spenstig, fleksibel stålwire sår på en spole utstyrt med en sveiv.

Ved hjelp av en Drain Auger


Løsne P-formede vannlåsen under vasken, tøm ut vannet, sjekk fellen for tresko og sett den til side. Hvis mulig, fjerne den fellen arm som stikker fra stump-out i veggen, og deretter mate kabel auger linje i avløpet linjen til du føler motstand. Trekk ut en annen fot eller så av kabel og skru til låseskruen på spolen. Vri spolen håndtak urviseren mens du presser linjen i avløpet. Gjenta til avløpet er klart. Hvis skruen fanger på noe, sveiv mot klokken mens du trekker den tilbake, skyv den frem igjen, spy klokken. Når avløpet er klart, montere vannlås og skylle avløpet med varmt vann i noen minutter.

Hindre Tresko


Et par enkle forebyggende tiltak kan stoppe avløp tresko fra forming. For eksempel, ikke sette matavfall ned søppeltømming. Denne enheten er ment å male opp små mengder matavfall som slip ned i avløpet. Hvis elementer som frukt og grønnsaker skreller eller leftmatrester er konsekvent matet om avhending enhet, vil bakken partikler slutt bygge opp til tette avløp. Tilsvarende aldri helle varmt matfett ned vasken avløp. Når kald, vil fettet stivne og bygge opp på avløps vegger, noe som fører til tresko. På badet, fjerne pop-up vask stoppers ukentlig, og vaske av hår og såpe gunk som er bygget opp. Du kan også installere siler på hver vask renne å fange hår, matrester og annet rusk før de kommer inn i avløpet.