Hovudside

Hva skyldes vannrør lage en Banging støyen når du bruker en dusj?

by Walther

Hva skyldes vannrør lage en Banging støyen når du bruker en dusj?

Gamle rørleggerarbeid, eller nye VVS-systemer som ikke ble installert eller kalibrerte riktig, kan begynne å banke når du tar en dusj. Denne støyen kan gå bort etter noen sekunder, eller hvis du justere vannstrømmen litt, men i noen tilfeller støyen kan forbli for hele dusjen. Løse dette irriterende bang ved å komme til roten av problemet og justere rørene.

Årsak til Banging


Etter å ha høyt vanntrykk kan hjelpe skylle håret i dusjen eller skyll grønnsaker i kjøkkenvasken, men trykk over £ 60. per kvadratcentimeter kan føre til at noen rørleggerarbeid problemer, inkludert banging rør. Når vannet beveger seg fra et større rør til en mindre, skaper trykket et trykk som vil forårsake at rørene for å lage en banking støy. Dette kan sammenlignes med en bilulykke: Jo fortere bilen kommer når den treffer veggen, jo mer skade på produktet. Dermed treffer raskere vannet et hjørne eller en blokkering, desto høyere er lyden vil bli.

Resultatene av Banging


Banging er noen ganger også referert til som vann hammer, som ikke bare fører til en irriterende lyd, men faktisk kan skade rørene. Over tid trykket kan føre til at rørene for å bryte og lekkasje. Det kan føre til at leddene for å løsne og ventiler for å bli feil. Hvis igjen i lang tid, kan det føre til tanker eller varmtvannsberedere til å sprekke. Så fikse problemene så snart du oppdager dem for å hindre lekkasje fra skade husholdningsartikler.

Fixing Banging


Senk homeâ € ™ s vanntrykk ved å tilpasse systemet. Justering av plassering og størrelse av rør vil bidra til å justere trykket i systemet. For eksempel vil legge til flere svinger i din rørlegger bidra til å forsinke vannet gradvis for å unngå banging. Vanligvis hjemme systemer trenger bare svak tweaking for banging å stoppe. Hvis ditt VVS-system er ny, vil den være utstyrt med en trykkreguleringsventil som du kan bare justere å senke vanntrykket.

Reparere effekten av Banging


Når du har løst kilden til banging, reparere rørene eller i det minste sjekke for å sikre at de er intakt for å hindre lekkasjer og pauser. Stram hvert ledd langs avløp linje med en skiftenøkkel som banging kan løsne ledd. Fjern sprukne rør og erstatte dem.