Hovudside

My California Queen Palm Tree er sykt: gule blader

by Walther

Dronningen palmetre (Syragrus romanzoffiana) trives i California. Native til Sør-Amerika, vokser det, fra en enkelt stamme, til 50 meter i høyden. Dronningen palm popularitet i California skylder sin raske vekst og dets attraktive blanke, grønne blader som danner en hengende baldakin. Når grønne bladene blir gule, er det viktig å først ta en titt på hvordan du bryr deg for treet.

Vann


Den nylig plantet dronning palm krever mye vann for å bli etablert. Vanning hver dag for den første uken er ideelt. Når det er etablert, men over vanning kan slå bladene gule. Andre problemer med over vanning dronningen Palm består av rotting stammen. Gi dronningen flaten med en tomme av vann i uken, fordelt over to eller tre søknader. I innlandet i California hvor været varmer opp i sommer, vann oftere. Når været kjøler av, redusere hyppigheten av vanning til to ganger i uken, og gir treet 1/2 tomme av vann.

Gjødsel


Gjødsel bidrar til å fremme sterk, grønn vekst. Dronningen palmer krever gjødsel bare i vekstsesongen, fra april til oktober. Gir treet sin første anvendelsen av en slow-release 8-3-9 gjødsel tidlig på våren. Les etiketten nøye og bruke den på hastighet slått for størrelsen og alderen på dronning håndflaten. Spre gjødsel 2 meter fra bunnen av håndflaten og vann til en dybde på 10 inches etter påføring. Påfør gjødsel tre ganger i løpet av vekstsesongen.

Andre Næringsstoffer


Noen planter krever flere mikronæringsstoffer, kjent som "mindreårige". I områder av California med leirjord spesielt, må dronning flaten øker av magnesium og mangan. En mangel på magnesium viser seg som gule striper på eldre blader. Mangan manglene er dokumentert av ny vekst som vises mindre enn forrige vekst og blir gul som det aldre. Behandle en magnesiummangel ved å anvende 2 til 4 kg. over magnesiumsulfat, og 2 til 4 kg. av belagt kalium sulfat i februar, mai, august og oktober. Mangan mangler kan være dødelig, så behandle treet så snart du er sikker på at det er mangelfull. Bruk en foliar anvendelse av mangan sulfate - på frekvensen slått på pakken - og gjenta som foreslått.

Sykdom


Dronningen palmer er spesielt utsatt for en sykdom som kalles ganoderma rumpe råte, og det er utbredt i California. Dersom nye blader blir gule, mistenker denne sykdommen. Andre symptomer inkluderer hengende eldre blader og en rotting bagasjerommet. Dette er en soppsykdommer for hvilke det ikke er noen kur. Treet bør fjernes, inklusive røttene. Rådføre seg med en arborist for en endelig diagnose.