Hovudside

Hvordan Fest Gulv

by Walther

Gulvlister skjuler under dekk og bobiler og skaper en fin, ferdig utseende til strukturen. Området kan også brukes til lagring av sesongmessige elementer som bord, stoler og leker. Materialer som brukes til gulvlisten inkluderer gitter, metallplater eller dekk boards. Isolert listene kan installeres for å øke energieffektiviteten i et mobilt hjem, ifølge US Department of Energy. Installasjon av hver listene materialet er i utgangspunktet den samme.

Bruksanvisning


•  Skjær blokker av to-by-fire trelast med en sirkulær eller håndsag ca 6 inches lang og sted langs bakken under kanten av dekket eller bobil. Disse avstandsstykker vil holde den ferdige spikerslag overflaten av bakken for å redusere faren for råte.

•  Skjær -plater fra lengder på to-by-fire trelast. Plasser brikkene på toppen av avstandsstykkene langs kantene av dekk bjelkelag eller gulvlist på et mobilt hjem. Hold et lodd eller nivå under innsiden av dekket bjelke eller bobil gulvlist og justere innsiden av to-by-fire med kanten av nivå eller lodd.

•  Mål avstanden fra toppen av dekket bjelke eller gulvlist til toppen av de to-by-fours som er i posisjon på bakken. Ta målinger ved fire-fots intervaller. Skriv målingene på dekk bjelkelag eller gulvlist.

•  Skjær to-by-fire innrammings styrene til de lengder som er angitt på dekk bjelkelag eller gulvlist. Plasser hver kutte to-by-fire på hver tilsvarende plassering.

•  Flytt -platene til et område med plass til å bygge rammen. Legg de -plater på deres side og feste til to-by-fours som ble kuttet til lengde. Bruk en 3-tommers utvendig skrue med en drill med en skrutrekker bit. Sett skruen inn i bunnen av såleplaten og inn i bunnen av hver rammebrett med rammeplater i en 90 graders vinkel i forhold til såleplaten.

•  Legg rammen på plass under dekk eller bobil med eneste plate hviler på avstandsstykkene. Hold et nivå mot siden av hver vertikale rammer styret og skru gjennom dekket bjelke eller gulvlist til utforming styret.

•  Drill ½-tommers hull på 6 til 8-tommers intervaller langs eneste plate. Hold nivået på forsiden av ramme styrene og posisjonere ramme styrene slik at de er i lodd. Bruk en liten slegge å kjøre en-fots lengder av stål armeringsjern i hvert hull.

•  Installer en base spikring bord langs bunnen av rammen som er samme tykkelse som dekket bjelkelag eller gulvlist for et mobilt hjem. Hvis avstanden fra bunnen av dekket eller bobil er mer enn 4 meter, legge til et bord over midten av ramme boards. Disse ekstra styrene trenger ikke å bli installert hvis den skjørt vil ende på bunnen av dekket bjelke eller gulvlist.

•  Mål hver seksjon og kutte den valgte gulvlisten materialet til lengde. Bor styrehull med en 1/8-tommers bore bit i gulvlisten materiale for å hindre splitting av tre og slipping av skruer på en metall lister materiale. Plassere et stykke av båndet på metalloverflater før boring av pilothull for å holde borkronen i å gli ved start av hullet.

•  Installer listene langs rammen på toppen av eller like under dekk bjelkelag eller gulvlist med utvendige skruer.

Tips og advarsler


  • Forhindre ekstremt smale biter av listene ved bruk av dekk boards eller annet smalt skjørt materiale ved å planlegge de siste tre eller fire stykker. Hvis den siste delen vil være mindre enn et halvt stykke, trim de siste fire brikker slik at de er alle de samme bredde for å fordele reduksjonen for et renere utseende.
  • Slitasje riktig øye beskyttelse når du bruker elektroverktøy.