Hovudside

Slik feilsøker en Allister garasjeportåpner

by Walther

Slik feilsøker en Allister garasjeportåpner

Når din Allister garasjeportåpner doesnâ € ™ t arbeid akkurat som du ønsker, må du først finne ut hvilken del av systemet er ansvarlig for problemet. Når du identifisere hvor og hva problemet er, kan du begynne å formulere en løsning. Du kan gjøre noen av de feilsøke selv, og for noen problemer er det best å ringe en erfaren servicepersonell. Følgende er noen av de mer vanlige og enkle måter å løse problemer med portåpneren.

Bruksanvisning


•  Sjekk din Allister garasjeport enhet for å se om den manuelle låsen vris til høyre. I så fall vil den elektriske døråpneren ikke fungere. For å løse problemet, løsner den manuelle låsen på din Allister åpneren ved å vri rattet hele veien til venstre. Noen ganger låsen kan gli inn i den låste posisjonen fra vibrasjon av enheten under vanlig drift.

•  Kontroller at døren lukkes helt. Hvis det ikke lukker hele veien, er den mest sannsynlige årsaken at motorens termiske overbelastningsvern er åpen. Løsningen er å vente 30 minutter for motoren avkjøles og deretter prøve på nytt.

•  Se å se om døren åpnes og lukkes av seg selv. En meget sannsynlige årsaken er at noen i ditt område har en identisk kode. For å løse problemet, nullstiller alle radiokontroller til en ny kode. Det er små grå brytere på Allister hovedenheten og på garasjeporten kontrolleren der batteriene er plassert. Når du endre plasseringen av bryterne på hovedenheten, må du matche det samme mønsteret på kontrolleren. Sett bryterne til hva mønster du liker.

•  Sjekk om lyset kommer på når anlegget er i drift. Hvis det ikke kommer på, er den mest sannsynlige årsaken en defekt eller brent ut lampen. Skift ut den gamle lyspæren med en ny pære.