Hovudside

Hvordan kjøpe Thistle frø

by Walther

Hvordan kjøpe Thistle frø

Tistel frø er små, svarte frø som er innfødt til Asia og Afrika, og har et høyt oljeinnhold og kaloriverdi som gjør dem til en attraktiv matkilde for ville fugler. Distribuere tistel frø ved hjelp av en tistel mater - også kalt en finch mater - eller en tistel sekk, som begge er lettest tilgjengelig i Dyremat seksjoner i butikkene. Tistel frø er trygge å håndtere og tiltrekke seg et bredt utvalg av fugler; sette ut en mater full av tistel frø og du vil ha amerikanske Goldfinches flokker til din mater.

Bruksanvisning


•  Besøk en lokal gård eller hjemme-forsyning butikk, eller en stor forhandler som Walmart. Tistel frø eller Nyjer frø, som de også kalles, er prepackaged i forseglede poser og er lett å finne i dyre deler av disse type butikker.

•  Bestem hvilken størrelse sekk du trenger. Små til store poser med tistel frø er tilgjengelige, varierer i størrelse fra 5 til 25 pounds.

•  Plan fremover. Tistel frø har kort holdbarhet; vanligvis seks til åtte uker. Velg en riktig størrelse pose og kast eventuelle rester innen åtte uker etter kjøpsdato.

•  Sett tistel frø i matere hver tredje til fjerde uke for å garantere friskhet. Åpne materen og kast frøene i en papirkurv - ikke på bakken for fuglene å spise. Erstatte med fersk sæd.

•  Oppbevar frøene i et tørt sted, vekk fra vann og fuktighet, som kan forårsake råte og mugg.

Tips og advarsler


  • De navn Nyjer frø er utskiftbare med navn Thistle frø.