Hovudside

Instruksjoner for å bygge en Window Seat

by Walther

Bygge et vindu sete er en måte å forbedre det generelle utseendet og følelsen av et rom. De gir ekstra lagringsplass, innebygde sitteplasser og arkitektonisk definisjon. Bygge et vindu sete kan oppnås ved hjelp av forhåndsbygde kabinettet montert sammen og til gulvet med en tre panel over toppen for å danne setet. Materialer er tilgjengelig på de fleste maskinvare eller hjemme forbedring butikkene.

Bruksanvisning


•  Bestem hvor høyt, bredt og dypt det nye vinduet setet må være. Kjenner disse dimensjonene gjør det lettere å få riktig størrelse skap for det nye setet. Vær forsiktig når du kjøper skap slik at de har tilstrekkelig lagringskapasitet, men også tilstrekkelig styrke til å tåle vekten av folk som sitter på dem.

•  Fjern baseboard trim fra veggen der setet skal monteres. Dette vil sikre at setet er flush til veggen, og det er både nivå og som sikker. Bruk en lirke bar å trekke molding forsiktig bort fra veggen.

•  Plasser skapene på gulvet og opp mot veggen i oppsettet du har i tankene for setet. Det er ofte best å fjerne dørene når du arbeider med skap for å gjøre det lettere å arbeide med dem. Bruk klemmer til å bli med de enkelte skap sammen. Bore fire pilothull i innsiden av to sammenføyde skap, ett i hvert hjørne og sett treskruer til å binde dem sammen.

•  Bruk et nivå for å verifisere at skapene er selv over toppen. Plasser shims under skap om nødvendig for å sikre at forsamlingen er nivå. Sørg for å sjekke for nivå langs hele lengden og dybde ut fra veggen for å få det perfekt selv. Hold shimming og rechecking før fornøyd. Når den er korrekt, bore pilothull gjennom bunnen av skapet og inn i gulvet. I likhet med de sidene, plasserer en i hvert hjørne og fest med tre skruer.

•  Cut baseboard molding eller trim strimler med en gjæringssag å lage en fin ren delta mellom skap og gulv. Hvis det er noen hull mellom skap, kan du plassere stripe molding her også, eller hvis kabinettet vil bli malt det kan fylles med tre fill å skjule sømmen. Fest noen molding med etterbehandling spiker, bruke en spiker slag for å sette dem rett under overflaten av treverket, og dekk med tre fylle.

•  Place et enkelt stykke flatt tre, i det minste 3/4 av en tomme tykk over hele toppflaten av kabinettene for å danne selve setet. Det er også akseptabelt å anvende mer enn ett stykke tre hvis det er nødvendig for fullstendig å danne setet. Gi rom for en 1-tommers overlapping rundt kabinettet kantene. Bore pilothull i setet og ned i skaprammer. Counter-vask treskruer inn i treet, slik at du kan dekke hullene med tre fyll og deretter sand flat for flekker eller maling.

•  Bruk en hånd slipemaskin med en medium-sandpapir til litt rund i kantene på setet styret å gjøre det mer behagelig. Fjerne klemmene og fest skapdørene. Maling eller beis vinduet setet for å matche interiøret i rommet.

Tips og advarsler


  • Pass på å velge skap som tilbyr riktige lagringsmuligheter.
  • Bruk riktige forholdsregler når du arbeider med elektroverktøy og vernebriller når tre kutte.