Hovudside

Hvordan Grow en Bird of Paradise Innendørs

by Walther

Paradisfugler er populære tropiske planter som produserer slående blomster øverst på lange stilker. De kan dyrkes innendørs eller utendørs, så lenge riktig varme klimaet opprettholdes. Økende en Paradisfugler innendørs kan være lett, og flere enkle trinn vil hjelpe planten blomstre inne i et hjem eller drivhus. Det kan ta en stund å få denne planten til å blomstre, men med riktig pleie, bør det blomstre slutt.

Bruksanvisning


Hvordan Grow en Bird of Paradise Innendørs


•  Finn et sted for anlegget. Ifølge National Gardening Association, kan Paradisfugler dyrkes innendørs så lenge de er i et solrikt og varmt sted. Pass på at anlegget vil ha god plass til høye stilker som det blir større. Oppblomstringer kan bli opptil fem meter høye, så sørg for at det er plass til et stort anlegg i fremtiden.

•  Vann anlegget jevnlig. En fugl-of-paradis anlegget skal vannes når jorda er tørr å ta på.

•  Gjødsle fugl av paradis. Bruke en 1-1-1-forhold slow-release gjødsel regelmessig. The National Gardening Association foreslår å bruke en liten mengde gjødsel til unge planter annenhver uke i løpet av våren og sommeren, og hver måned i løpet av høsten og vinteren. Eldre anlegg skal befruktes bare når bladene begynner å se blek, ellers vil de vokse masse løvverk, men være mindre sannsynlighet for å blomstre.

•  Rengjør bladene. Fjern støv fra bladene til planten ved å tørke med en fuktig svamp.

•  Groom anlegget. Bruke clippers, avskåret gul eller død løvverk regelmessig.

•  Re-potten planten. The National Gardening Association anbefaler re-potting Paradisfugler med frisk jord hver vår og deretter re-potting dem i 12-tommers potter når de er store nok (når røttene går ut av rommet i potten, eller når planten begynner å bli for tung og ut av balanse i en liten pott). Når plantene er i 12-tommers potter, trenger de ikke å bli re-puttet hver vår, men et lag med ny jord skal brukes på toppen av gammel jord en gang i året.

•  Hold vanning, gjødsling og stell fuglen-of-paradis. Den skal fortsette å vokse med hell innendørs i mange år. Til slutt vil anlegget produsere lange stilker med vakre blomster.

Tips og advarsler


  • I et klima med dramatiske sesonger, kan Paradisfugler holdes utenfor i løpet av sommeren og flyttet innendørs for vinteren.
  • Vær tålmodig. Paradisfugler er vanligvis 5 år gammel før sin første blomst.