Hovudside

Hvordan erstatte en Rotted Wood Window

by Walther

Vann kan noen ganger komme under veden av en vindusramme. Vanligvis er dette et resultat av en dårlig maleri jobb, eller fra maling som chips og tillater vann å komme inn. Råtne vinduer kan ikke repareres, og må byttes ut. Du kan kjøpe pre-store vindusrammer fra en lokal Oppussing butikken når du måle dimensjonene i vinduskarmen, karmen og topplate. Når du har installert nytt vindu ramme, må du caulk det å sørge for at det er trygt og isolert.

Bruksanvisning


•  Mål lengden, bredden og høyden på tre vinduskarmen, karmen, og topplate av vinduet du skal erstatte. For å kjøpe den nye vinduskarmen, topplate og vinduskarmen, vil du trenge nøyaktige mål. Når du tar målingene til et lokale Oppussing butikken en representant vil være i stand til å hjelpe deg å plukke ut alle reservevindusdeler.

•  Riv av vindusrammen ved hjelp av på baksiden av hammeren. Når kantene av rammen kommer opp, kan du få fingrene under og trekk den ut.

•  Fjern resten av råtnet tre ved å tvinge og trekke den ut med brekkjern.

•  Trekk alle neglene ut med baksiden av hammeren. Når neglene er borte, vil du være i stand til å løfte ut resten av rammen.

•  Skyv den nye tre vinduskarmen, karmen og topplaten på plass. Bor skruer gjennom rammebitene for å sikre dem på plass, deretter bore skruene i ytterkantene av bunnkarmen.

•  Legg caulk inn i caulk pistol og fylle opp noen sprekker eller hull. Påfør et tynt perle av caulk rundt utsiden av rammen der treramme møter vindusruten, og kjøre fingeren rundt rammen for å glatte caulk på plass. La caulk tørke.