Hovudside

Hvordan Tak Over Wood Helvetesild

by Walther

Hvordan Tak Over Wood Helvetesild

Når det gjelder tid til å re-tak, spare tid og penger ved å installere nye helvetesild rett over de gamle tre helvetesild. Prosedyren krever feste en serie av tre lekter over hele taket. De lekter skape en mer konsistent spikring overflate for dine nye helvetesild. Også stripene skaper luftrom som la taket puste; Dette bidrar til å hindre muggvekst og råte. Takpapp mellom lekter og helvetesild legger vannmotstand.

Bruksanvisning


•  Installer lekter over de gamle tre helvetesild. Bruk en sirkelsag til å kutte disse tynne strimler av tre til lengde, og kjøre dem horisontalt over taket, fra den ene enden til den andre. Posisjonere strimlene ca 2 inches hverandre og kjøre dem fra undersiden av taket til toppen. Spiker lekter på plass med taktekking negler drevet med en hammer hver 16 inches hverandre.

•  Rull en strimmel av takpapp langs undersiden av taket. Hev den på plass med noen negler bare for å holde den fra å blåse bort mens du installere helvetesild. Fest helvetesild over takpapp; drive spiker gjennom filten og inn i lekter. Skjær takpapp med industrielle saks.

•  Installer din første singel kurs langs bunnen av taket. Helvetesild er generelt konisk i tykkelse, med det tykkere ende er basen. Plassere helvetesild riktig, med den tykke enden mot bunnen av huset og den smalere enden mot taket peak. Spikre hver singel til lekter med to spiker. Kjør negler ¾ tomme fra hver kant av grus, og en tomme over grus eksponering, eller den delen av grus som vil være synlig etter singel kurs ovenfor er installert. La ca 1/8 tommer mellom hver singel for å tillate utvidelse.

•  Fest to lag med materiale på første singel kurset. Plasser det første laget slik at bunnen av grus strekker ½ tommers utover konseptet; og feste det andre lag, slik at basen? tommer strekker seg utover bunnen av det første lag. Rave sømmene mellom disse to lagene av helvetesild for å skape større vannmotstand. Der det er nødvendig, kan du bruke et verktøy kniv til å trimme helvetesild til bredde. Å lage vinkel kutt, merker singel med en blyant og bruke en gjærkasse så å gjøre kutt.

•  Mark grunnlinjen for din neste singel kurs og bruke et målebånd og kritt linje for å utvide denne retningslinjen over taket. Den spesifikke eksponering av helvetesild, vil variere avhengig av størrelsen av materiale man bruker. Se i grus produsentens anbefalinger om riktig eksponering for helvetesild du installerer.

•  Fest din neste løpet av helvetesild, etter krittstrek guide. Posisjonere hvert singel med basen hviler på krittstrek og fest dem på plass. Rave sømmene mellom en singel kurs og den neste til å øke vannmotstand.

•  Arbeid deg oppover. Når du må, rulle ut en annen rad med takpapp. Overlappe lag med filt under med to inches og tack det på plass. Gitt en 4 tommer overlapping hvor det er to tilstøtende stykker av filt.

•  Installer taktekking filt og helvetesild før du har overlapp hele taket delen, deretter gjenta prosessen på alle andre seksjoner.

•  Cut og installere en stripe av takpapp på toppen av taket. Fest spesialiserte hofte og møne enheter langs taket peak. Disse prefabrikkerte stykker består av to helvetesild kuttet ved vinkler og festet sammen med skjulte spiker for å lage et enkelt, toppet enhet. Sømmene på hoften og ridge enhetene skal være forskjøvet. Nail hofte og møne enheter på plass med to korrosjonsbestandig taktekking negler drevet i den delen av enheten som vil bli omfattet av den tilstøtende hofte og møne enhet.

Tips og advarsler


  • Ta ekstrem forsiktighet når du arbeider på et tak. Faller kan føre til alvorlige skader og i verste fall død. Bruk en sikkerhetssele for å unngå fall og skader.