Hovudside

Hvorfor Laminatgulv Warp?

by Walther

Hvorfor Laminatgulv Warp?

Laminatgulv er et fast stoff, attraktiv, langvarig materiale som er laget av et slitesterkt kompositt av vinylharpikser. Et velkjent merkevare av laminatgulv er Pergo, som representerer utseendet av solide hardtre. Selv om laminatgulv vanligvis bærer en 15-års garanti mot flekker og falming, kan fordreining resultere hvis gulvet ikke er riktig vedlikeholdt eller installert, eller er en lavere klasse.

Lekkasjer


De fleste laminatgulv er installert som en flytende installasjon, noe som betyr at de er lett klikkes og låses på plass over en gulvet som vinyl eller betong. Hvis underlaget ikke er sjekket for fuktighet før installasjonen starter, deretter fordreining kan resultatet. Derfor kan bruk av en fuktmåler før installasjon avverge fremtidige problemer med fordreining.

Fuktighet


Fuktighet også kan være en gjerningsmann. Igjen, bruk en fuktighetsmåler for å kontrollere nivået av fuktighet. Installere en avfukter kan ofte lindre problemet.

Riktig installasjon


Utvidelse og sammentrekning av gulv kan føre til fordreining, også. Alle laminater må akklimatisert til et område på minst 48 timer før montering for å unngå at dette skjer. Derfor, la uåpnede pakker av gulv i midten av installasjonen området minst et par dager før du legger gulv.

Riktig Care


Laminater bør aldri være våt-mopped. Følg produsentens instruksjoner når det gjelder gulvpleie.

Rangeringer


Vanligvis, laminatgulv med en rating på AC2 eller AC3 til boligformål har en lavere sjanse for fordreining.