Hovudside

Hvordan å farge en Deck Over hvit maling

by Walther

Det er mange måter å beskytte en utenfor dekk fra elementene, som tre fugemasse, beis og maling. Alternativene er mer begrenset, men når dekket har allerede blitt behandlet med en form for beskyttelse, og du nå ønsker å bruke en annen. Ikke alle tetningsmidler, beis og maling er kompatible. En god tommelfingerregel er å huske at lignende produkter kan legges lagvis, for eksempel, oljemaling og oljeflekker og latex maling og latex flekker.

Bruksanvisning


•  Finn ut om maling som dekker dine dekk er latex eller olje. Vanligvis er oljebaserte produkter brukes utendørs fordi de gir best beskyttelse mot elementene. Latex-produkter har en tendens til å løfte lettere og trenge inn i veden mindre enn oljebaserte produkter.

•  Ta deg tid til sand dekket godt. Sliping åpner trefibre for å tillate bedre gjennomtrengning av en hvilken som helst tetningsmiddel. Hvis mange maling løfter allerede, sørg for å sand og fjær disse områdene, slik at de ikke vil være synlig gjennom ny solid flekken dekker. Det kan være lurt å bruke en strøm slipemaskin hvis det er en god del sliping involvert. Ellers bruker en høy-sandpapir for å åpne opp veden. Alltid gå med korn av skogen ved sliping.

•  Med en løvblåser eller kost, fjern slipestøv. Du kan også være lurt å bruke en tack klut for å være sikker på at alt støvet fjernes fra dekk overflaten. Riktig forberedelse er nøkkelen til en vellykket maling eller beising prosjekt.

•  Velg en farge dekk flekken. Ikke velg en gjennomsiktig eller delvis gjennomsiktig flekk fordi du ønsker å dekke helt hvit maling. Hvis den hvite malingen er latex, velger en vannbasert beis, fast stoff. Hvis den hvite malingen er oljebasert, velger en oljebasert faste flekk. Påfør flekken til dekk i henhold til produsentens anbefalinger for dekning og tørketid.

Tips og advarsler


  • Puss forsiktig mellom strøk med beis med en lav-sandpapir. Dette vil fjerne små luftbobler fra den første søknaden og øke muligheten for andre strøk for å følge den først.
  • Har ikke spart på sliping før eller under påføring. Sliping er langt viktigere enn de fleste huseiere er klar over. Den jevner overflater, åpner tre korn og gir mulighet for riktig etterlevelse. Du vil bli godt belønnet for innsatsen.
  • Hvitt er et nøytraliserende farge og kan være farget over uten å forandre fargen på ny flekk. Hvis flekker over en mørk farge, men du må ta hensyn til at den endelige fargen ikke vil være tro mot produktet farge. Konsultere maling fagfolk på din lokale jernvarehandel for å få råd.