Hovudside

Hvordan finne Banana Tre Seeds

by Walther

Hvordan finne Banana Tre Seeds

Bananer er en næringsrik og sunn frukt, som kan tilberedes og spises på ulike måter. Banan og søte bananer er to forskjellige former av denne frukten. Vi spiser frukten banan i rå form, mens Banan skjemaet krever matlaging. Banan med lavere vanninnhold har en starchier og tørrere konsistens enn frukten variasjon. Veksten en banan gjør bare skjer fra et frø, og på grunn av intervensjon av oss mennesker, er de ubehagelige og uønskede frø ble kvitt. Dette gjør teksturen og smaken av bananer myk og søt på samme tid.

Bruksanvisning


•  forplante bananer fra jordstengler eller grunnstammer. Transplantere dem i et klima med egnet temperatur, for eksempel 80 grader Fahrenheit. Varme tropene ville gi apt betingelse for funn av banan tre frø og også hvis med tilstedeværelse av minst nedbørsmengde på omtrent 75 mm eller vann.

•  Opprett en sterk dreneringsanlegg for jord for den søkende av banan tre frø. Hvis ikke, så rotstokken som ville gi med banan tre frø skulle bli råtten.

•  Vekst. La plantene produsere noen nye skudd, via jordstengler eller rotstokken. Etter gjennomføring av ni måneder banan treet ville vokse til en høyde på mellom 15 og 30 fot, noen enda mer. Blomsten skuddene begynner å vokse fra stilkene og deretter fører til at produksjonen av bananer.

•  Vent til prosessen med gjæring av banan treet sammen med sin avling. Bananer hvis i gul farge og har brune flekker så har du en moden banan. Etter innhøstingen, må du kutte stilkene. På denne måten ville tillate seeping i av humus som fører til at neste beskjæring sesjon og for produksjon av nye og friske skudd.

•  Importer banan tre frø fra land som Kina, Brasil, Thailand og India som disse landene vokser dem som lokal kilde til mat.

•  Planteskoler

Gå til en barnehage for å få noen av høy kvalitet banan tre frø, som de autentiske seg har noen gode variant de med dem til en minimal pris også.

Tips og advarsler


  • Finne banan treet frø vil kreve tålmodighet og energi, så før søkende prosess skaffe masse these.Decide på det mangfoldet av banan treet du ønsker og deretter søke etter banan treet seeds.Keep i tankene jord og teksturen at frøene ville kreve for sin voksende process.Avoid bruk av gjødsel med høyt nitrogen content.Keep beskjæring røttene hvis nødvendig og gjøre bruk av kvalitet frø, sammen med kvalitetsgjødsel
  • Unngå bruk av overflødig vann og gjødsel, da disse kan hemme veksten av banan trees.Don't blande frøene med en variasjon til en annen for hensikten med en bedre vekst