Hovudside

Uvanlige Hage Seeds

by Walther

Uvanlige Hage Seeds

Hvis du ønsker å overraske dine venner og familie med uvanlige grønnsaker og eksotiske blomster, et enormt utvalg av plante frø er tilgjengelig for å prøve i hagen din. Frøprodusenter tilbyr tusenvis av varianter av frø fra hele verden. Open-bestøves og arvestykke frø produsere forutsigbare resultater. Frø er tilgjengelig for kjøp fra online forhandlere, plante barnehage eller hjemme og hagesentre. Når du kjøper pakket frø, kontroller alltid friskhet dato og velge frø som er vist seg å vokse i klima og grunnforhold.

Klatring Milkweed


En sjelden og vanskelig å finne flerårig vintreet, klatring milkweed (Matelea decipiens) er en sprek dyrker som presenterer stjerneformede burgunder blomster fra april til juli. Et medlem av milkweed familie Asclepiadaceae, anlegget, også kjent som gammel feltet milkvine, tiltrekker sommerfugler til hagen. Native til det sørøstlige USA, er klatring milkweed funnet i Texas, Florida, Louisiana, Oklahoma, Kansas, Tennessee, North Carolina, South Carolina og Georgia.

Cardoon


Ligner på kloden artisjokk, Cardoon (Cynara cardunculus) er en tistel-aktig plante som vokser til en høyde på 3 til 5 meter og sprer seg fra 6-fot bred klumper. Det gir levende grønne og habitat for dyr og fugler. Planten kan brukes som personvern screening eller plantet langs et gjerde. Anbudet unge blader og blomster stilker er spist. Bladene og stilkene kan kokes eller brukes frisk i salater. Anlegget er ikke vinter hardfør ved temperaturer under 28 grader Fahrenheit. Cardoon krever fullt sollys, næringsrik jord og minst en tomme av vann per uke. Frø kan spirer innendørs og transplantert til hagen etter all fare for frost er over.

Svart Cummin


Svart karve (Nigella sativa) er en årlig urt dyrket for sine uvanlige og smak frø. Frøene er bakken og brukte lik sort pepper. De fjærlett dype grønne bladene gir visuell interesse i hagen. En overflod av små hvite blomster tiltrekker sommerfugler og bier. Plant på et sted med full sol og god drenering. Anlegget produserer oppblåste frøkapslene som er attraktive tørket og brukt i blomsteroppsatser. Plante frøene 1/4 tommers dypt, holde jorda jevnt fuktig. Svart karve, også kjent som Roman koriander, lett reseeds selv.

Goji Berry


Goji bær (Lycium barbarum) er en kompakt, lav voksende busk som kan startes fra frø. Anlegget, også kjent som Wolf bær, presenterer små hvite og lilla blomster tidlig sommer etterfulgt av søte, små røde frukter. Anlegget bærer frukt hele sommeren før den første frosten. Et medlem av tomat familien, goji bær er en utmerket kilde til vitaminer og mineraler. Frukten kan spises fersk som snacks eller i salater og desserter. Bærene kan tørkes eller brukes i gelé, sauser og syltetøy. Frøene kan startes innendørs og plantet ute etter all fare for frost er over.