Hovudside

Typer av Trykk Wood Gjerder

by Walther

Trykk tre gjerder avskrekke mye skade forårsaket av insekter og forråtnelse. Maling bidrar til å bevare tre, men er begrenset når en del av tre, som en gjerdestolpe, ligger under bakkeoverflaten. Den trykkprosessen driver kjemikaliene dypt inn i treet og danner en indre barriere mot forråtnelse og insektsskade. Det finnes forskjellige typer trykk tre gjerder for å passe ulike bruksområder, smak og innredning.

Historie


Frem til 1838, gjorde produsenter behandlet trevirke ved å dyppe den i kvikksølv klorid. Men det året John Bethell fikk sin patent for trykk-injisering kreosot i tre for å bevare den mot elementene. Dette var vendepunktet for behandling av tre for utendørs bruk. JB-kort som brukes én bevegelse impregnering med sinkklorid og kreosot i 1906. Det var den metoden for preferanse for kryss bånd til 1934. I dag, selv om maskinene er forskjellige, til prosessen skape trykk, behandlet trevirke er fortsatt mye det samme

Wood


Tre for trykk behandlet tre gjerder bruke ulike typer trelast og kjemisk i prosessen. Behandlinger for alle er like. Veden går inn i et kammer hvor de oppretter et vakuum. Produsenten legger deretter kjemikalier, og trykk påført både injiserer kjemikalier inn i veden. Etter den kjemiske avløp fra kammeret, fjerner et annet vakuum noen ekstra kjemikalier før de fjernes veden fra kammeret. Mesteparten av den trykk tre for gjerder er sørlige gul furu, rød furu, Ponderosa furu og søramerikanske furuarter.

Kjemikalier


Det finnes forskjellige typer av materialer som de bruker i trykksatt tre. Kromholdig kobberarsenat (CCA), kobber azol (CA), ammoniakalsk kobber sinkarsenat (ACZA), alkalisk kobber quat (ACQ), kreosot og penta klorfenol. Inntil nylig kromatert kobber (CCA), var den mest brukte for fekting. Søksmål og EPA kjørte produsentene enige om å fase ut bruken. I dag har ACQ tatt sin plass, selv om det fortsatt er problemer med festene korroderer. Nye kjemiske sammensetninger slik som AC2 er nå på markedet. AC2 er faktisk et varemerke navn. Den inneholder ikke noe arsen, men er et kobberbasert konserveringsmiddel som har en co-biocid. Det er mikronisert kobber kvartær impregnert trevirke. Trelast behandlet med AC2 kommer farget og lysere i fargen enn sine kolleger behandlet med andre kjemikalier.

MicroPro AC2


Når du har et gjerde laget av MicroPro AC2 tre, trenger du ikke å farge det. Denne type behandling syrer flekken inn i treet når den er trykksatt. Du trenger ikke å velge hvilken type tre du vil, siden fargestoff gjør furu ser ut som mange andre typer.

Klasse


Det finnes ulike grader av press-behandlet tre gjerder. De bedre-grade tre gjerder er primært for flekker der utseende teller. Hvis du ønsker å bare sette et gjerde rundt et område som få mennesker ser, velge en trykk tre gjerde fra en lavere klasse tre.

Sett eller Forhåndsbygde


Du kan kjøpe byggesett hvor produsenten kamper karakteren av tre med sin bruk, og deretter gir alle nødvendige materialer for gjerdet. Disse pakkene inneholder innlegg, rails og gjerde boards. For de som vil ha jobben å være lettere, noen har også ferdigmontert paneler.